Όλη η… Αγγλία θέλει τον Μαρέσκα στην Τσέλσι και ο Κάρλος Κορμπεράν «αναβαθμίζεται» άμεσα!

Μία «ανάσα» απέχει πλέον από τον πάγκο της Τσέλσι ο Έντσο Μαρέσκα και η εν λόγω εξέλιξη ενδέχεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο και στην καριέρα του Κάρλος Κορμπεράν. Θέλει η Λέστερ τον Ισπανό, αναμένεται σύντομα να αναζητήσει προπονητή και η Γουέστ Μπρομ…



Όλη η… Αγγλία θέλει τον Μαρέσκα στην Τσέλσι και ο Κάρλος Κορμπεράν «αναβαθμίζεται» άμεσα!

Κοιτά κανείς τι διαβάζει σήμερα ο αγγλικός Τύπος και αντιλαμβάνεται με χαρακτηριστική ευκολία πως ο κόσμος της Τσέλσι θέλει να δει τον Έντσο Μαρέσκα στην ομάδα.

Αντιλήφθηκε τι ακριβώς κατάφερε πέρυσι με τη Λέστερ, πόσο εντυπωσιακό ήταν ειδικά το πρώτο του εξάμηνο εκεί και συγχέει την περίπτωσή του με αυτή του Μικέλ Αρτέτα. Νέος προπονητής, με ωραίες ιδέες, με μία ήδη σημαντική επιτυχία στην καριέρα του, από την στιγμή που κατάφερε να ανεβάσει τις «αλεπούδες» στην Premier League.

Φυσικά και όλα αυτά, δεν είναι λίγα, και πλέον, φαίνεται πως απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση, προκειμένου ο Ιταλός προπονητής να διαδεχθεί τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στους Λονδρέζους.

Από εκεί και πέρα, από την εν λόγω εξέλιξη φαίνεται πως επηρεάζεται και ο Κάρλος Κορμπεράν. Και αυτό διότι αν ολοκληρωθεί το deal με την Τσέλσι και τη Λέστερ, η δεύτερη θα θέλει να βρει άμεσα τον προπονητή της νέας εποχής. Και σύμφωνα με το «TalkSport», τα «φώτα» έχουν στραφεί στον τέως coach του Ολυμπιακού, ο οποίος οδήγησε τη Γουέστ Μπρομ μέχρι και τα Play Offs της Championship!

Δημήτρης Μανάκος