Η Τσέλσι δείχνει περισσότερη εμπιστοσύνη στον Μαρέσκα απΆ ότι το έκανε με τον Ποτσετίνο

Έχουν δει τη δουλειά του, έχουν εντυπωσιαστεί από το ποδόσφαιρο της Λέστερ και γιΆ αυτό του δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους. Οι άνθρωποι της Τσέλσι με το «καλημέρα» στηρίζονται στον Μαρέσκα με τρόπο που δεν το έκαναν ποτέ σε ό,τι αφορούσε στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.  



Η Τσέλσι δείχνει περισσότερη εμπιστοσύνη στον Μαρέσκα απΆ ότι το έκανε με τον Ποτσετίνο

Πολύ σύντομα ο Έντσο Μαρέσκα θα είναι ο νέος προπονητής των «μπλε» του Λονδίνου. Οι δύο πλευρές ουσιαστικά έχουν συμφωνήσει, απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες για τις υπογραφές των συμβολαίων, ενώ φαίνεται πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και στην υπόθεση του ποσού που αξιώνουν οι «αλεπούδες» για να πάρουν τον κόουτς.

Ο Ιταλός προπονητής εξαργυρώνει τη δουλειά που έκανε στη Λέστερ, την άμεση επάνοδο της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ, τον τρόπο ποδοσφαίρου στον οποίο μυήθηκε η ομάδα και όλα αυτά κέρδισαν την εμπιστοσύνη των διοικούντων την Τσέλσι.

Εκείνοι αποφάσισαν να στηριχθούν πάνω του σε ένα μακρόπνοο πλάνο. Βέβαια, με τον Μπόελι να συνεχίζει την κακή συνήθεια του Ρομάν Αμπράμοβιτς ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την τήρηση αυτού του πρότζεκτ. Ωστόσο, το πρώτο βήμα έγινε. Και αυτό αφορά τη διάρκεια του συμβολαίου.

Όπως αναφέρει το Athletic, ο Μαρέσκα θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο, με τον Ποτσετίνο το περασμένο καλοκαίρι να έχει συμφωνήσει για 2 χρόνια και… βλέπουμε. Υπήρχε οψιόν ανανέωσης για ένα τρίτο έτος στο deal με τον Αργεντινό, αλλά τώρα, ο Ιταλός φαίνεται ότι λαμβάνει εμπιστοσύνη και στήριξη για ένα σχέδιο που θα έχει διάρκεια και βάθος χρόνου για μια Τσέλσι που θα καταφέρει επιτέλους να επιστρέψει στην 4άδα της Πρέμιερ και τους τίτλους.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης