Τζέραρντ ή Σκόουλς για τον Ρούνεϊ; «Σκεφτείτε τι θα έκανε αν πήγαινε στη Λίβερπουλ…» (vid)

Αφοπλιστικός ο Γουέιν Ρούνεϊ, αναφορικά με το ποιος εκ των Πολ Σκόουλς ή Στίβεν Τζέραρντ είναι ανώτερος του άλλου. Και το επιχείρημά του, ήταν ξεκάθαρο…



Τζέραρντ ή Σκόουλς για τον Ρούνεϊ; «Σκεφτείτε τι θα έκανε αν πήγαινε στη Λίβερπουλ…» (vid)

Στην τεχνική ηγεσία της Πλίμουθ θα βρει κανείς τη νέα σεζόν τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Championship και θα έχει ως στόχο την παραμονή του συλλόγου στην 2η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, αποφάσισε μερικές ημέρες μετά το… επίσημο της υπόθεσης, ο Άγγλος ήταν καλεσμένος του Γκάρι Νέβιλ, στον οποίο έδωσε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μιλώντας για όλους και για όλα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Είπε πολλά, αλλά το σημαντικότερο όλων, αφορούσε τον Πολ Σκόουλς και τον Στίβεν Τζέραρντ. Ρωτήθηκε ποιος εκ των δύο ήταν καλύτερος, ανέφερε και τον Φρανκ Λάμπαρντ, αλλά ξεχώρισε τον έναν εξ’ αυτών.

Ο λόγος για τον Στίβεν Τζέραρντ. Ο Ρούνεϊ πιστεύει πως ο «Stevie G», αν πήγαινε στους «κόκκινους διαβόλους» θα ξεχώριζε, αλλά από την άλλη πλευρά, θεωρεί πως αν ο Σκόουλς έκανε το ανάποδο δρομολόγιο και υπέγραφε στη Λίβερπουλ, δεν θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα.

Δείτε την… αφοπλιστική απάντησή του στο βίντεο:

Δημήτρης Μανάκος