Αδιανόητος Μπέλιγχαμ: Κορυφαίος παίκτης σε διαφορετικά πρωταθλήματα στα 20 του!

Ποιος να τό 'λεγε πως θα βλέπαμε ένα 20χρονο παιδί να κυριαρχεί με τέτοια άνεση και τόσο γρήγορα στο κορυφαίο επίπεδο; Και μάλιστα σε διαφορετικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη; Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι από τους ποδοσφαιριστές που προκύπτουν μια φορά ανά... αρκετά χρόνια και το αποδεικνύει περίτρανα. 



Αδιανόητος Μπέλιγχαμ: Κορυφαίος παίκτης σε διαφορετικά πρωταθλήματα στα 20 του!

Τέτοιες μέρες πριν από έναν χρόνο έκλαιγε και «πονούσε» για τη σοκαριστική απώλεια του τίτλου της Bundesliga με την Ντόρτμουντ. 

Φέτος, όλα είναι διαφορετικά. Είναι ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης, με απόλυτα καθοριστική παρουσία στο κλαμπ, πρωταθλητής Ισπανίας και έτοιμος για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Λονδίνο. 

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στο γερμανικό πρωτάθλημα. Φέτος έκανε το ίδιο και στη LaLiga και με 19 γκολ και 6 ασίστ ξεχώρισε με άνεση. 

Σε δυο διαφορετικές Λίγκες στο ανώτατο επίπεδο, στα 20 του χρόνια, ο Άγγλος χαφ έχει κάνει... απόλυτο κουμάντο. Είναι από διαφορετικό καλούπι. Από κάτι ιδιαίτερο. Ένας παίκτης που εμφανίστηκε στο ποδόσφαιρο για ν' αφήσει εποχή...

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης