«Ένα βράδυ με τον Κλοπ»: Προπονητής της Λίβερπουλ για μία… τελευταία φορά, το κλάμα και η ατάκα για τον Σλοτ! (vids)

«Ένα βράδυ με τον Γιούργκεν Κλοπ». Μία ακόμη παράσταση ως προπονητής της Λίβερπουλ. Μία ακόμη υπέροχη στιγμή. Γεμάτη γέλιο, κλάμα, συγκίνηση, δάκρυα χαράς και υπερηφάνειας. Με τις γροθιές του να θυμίζουν κάτι από το… KOP και τον Γερμανό προπονητή να αποκαλύπτει και μία του συζήτηση με τον Άρνε Σλοτ!



«Ένα βράδυ με τον Κλοπ»: Προπονητής της Λίβερπουλ για μία… τελευταία φορά, το κλάμα και η ατάκα για τον Σλοτ! (vids)

Τον είδαμε ξανά. Για μία ακόμη φορά. Ίσως για μία τελευταία φορά ως προπονητή της Λίβερπουλ.

Τι εννοούμε με αυτό; Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της αγαπημένης του ομάδας, στην «M&S Bank Arena», το βράδυ της Τρίτης, καθώς ο χώρος φιλοξένησε το «An Evening with Jurgen Klopp», με οικοδεσπότη τον κωμικό John Bis.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας παράστασης και γενικώς, ήταν συγκινημένος ολόκληρο το βράδυ.

Αρχικά, γνώρισε την απόλυτη αποθέωση, κατά την είσοδό του στην «Arena», για να ακολουθήσει ένα βίντεο με τις κορυφαίες του στιγμές, τις οποίες κοιτούσε και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Έκρυβε… στιγμιαία το πρόσωπό του, συγκινούνταν διαρκώς από χαρά, δεν μπορούσε καλά – καλά να μιλήσει.

Το ίδιο συνέβη και κατά τη διάρκεια διάφορων ομιλιών από παίκτες της ομάδας, με τον Αλεξάντερ Άρνολντ να αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα.

Στο φινάλε, του ζητήθηκαν οι… γροθιές που όλοι έχουμε συνηθίσει. Και φυσικά, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν χάλασε το χατίρι στο κοινό της Λίβερπουλ, με τον κόσμο να τον μιμείται και την «Arena» να σείεται!

Όσον αφορά τον Άρνε Σλοτ; Ο Κλοπ αποκάλυψε πως ήδη έχουν μιλήσει και έχουν συζητήσει για το club, χαρακτηρίζοντας τις συζητήσεις «θετικές»!

Δημήτρης Μανάκος