Η νοοτροπία του Κλοπ «δικάζει» τον Τεν Χαγκ για τον Σάντσο: «Δεν φέρεσαι έτσι…»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα έβγαζε ποτέ στη «σέντρα» κάποιον ποδοσφαιριστή του και παρά το γεγονός πως δεν κατονόμασε συγκεκριμένες περιπτώσεις, οι αιχμές του είχαν κατεύθυνση προς… Μάντσεστερ. «Δεν το κάνεις αυτό όταν όλος ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στον ποδοσφαιριστή».  



Η νοοτροπία του Κλοπ «δικάζει» τον Τεν Χαγκ για τον Σάντσο: «Δεν φέρεσαι έτσι…»

Ο Kloppo το βράδυ της Τρίτης μίλησε μπροστά σε χιλιάδες κόσμο, στην εκδήλωση που διοργανώθηκε για να τον αποχαιρετήσει το Λίβερπουλ, στο φινάλε της ιστορικής θητείας του στον πάγκο των «κόκκινων».

Ο Γερμανός κόουτς μιλώντας για τις σχέσεις παικτών – προπονητών, στάθηκε στη δική του διαφορετική νοοτροπία και σε καταστάσεις που είναι πολύ μακριά από τη δική του φιλοσοφία ως προς το ρόλο του manager.

«Όταν όλος ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στον ποδοσφαιριστή σου και δεν τον πιστεύει, εσύ ως προπονητής οφείλεις να βάλεις πλάτη. Δεν μπορώ ν’ ακούω αυτά τα “είναι άχρηστος, δεν μας κάνει”, όπως για παράδειγμα συνέβη σε κάποια άλλα κλαμπ.

Το να αγοράζεις έναν παίκτη 80 εκατομμυρίων και να τον στέλνεις μετά δανεικό, δεν μου ταιριάζει» είπε ο Κλοπ, με σαφή υπαινιγμό στα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Τεν Χαγκ και τον Τζέιντον Σάντσο στη Γιουνάιτεντ.

Κώστας Ζάλιαρης