Εκεί στη Γιουνάιτεντ, πάρτε παράδειγμα από τη Ντόρτμουντ για το πώς φέρονται στους υπαλλήλους…

Τη στιγμή που στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι υπάλληλοι της ομάδας είχαν ακούσει από τους ανωτέρους τους πως θα έπρεπε να πληρώσουν για να βρεθούν στο «Γουέμπλεϊ» και να δουν τον τελικό του Κυπέλλου, η Ντόρτμουντ καλύπτει ΟΛΑ τα έξοδα, ΟΛΩΝ των υπαλλήλων της για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Λονδίνο!  



Εκεί στη Γιουνάιτεντ, πάρτε παράδειγμα από τη Ντόρτμουντ για το πώς φέρονται στους υπαλλήλους…

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε μια περίοδο που η INEOS προσπαθεί να μειώσει έξοδα και να συμμαζέψει τα οικονομικά στοιχεία, ωστόσο, προχωρά σε ενέργειες που κάθε άλλο παρά ευνοούν τους εργαζομένους στο σύλλογο.

Μάλιστα, εστάλη σε όλους e-mail με ενημέρωση πως όσοι δεν θέλουν να προσαρμοστούν με τα νέα δεδομένα και την απαγόρευση δουλειάς από το σπίτι με υποχρεωτική παρουσία στο γήπεδο, στις εγκαταστάσεις και στα γραφεία του κλαμπ στο Λονδίνο, θα έχουν το δικαίωμα εθελούσιας εξόδου μέχρι και τις αρχές Ιουνίου.

Παράλληλα, στον πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας έπρεπε να καταβάλλουν ένα μικρό ποσό για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο «Γουέμπλεϊ», και ως κίνηση «χτύπησε» άσχημα. Την ίδια στιγμή, η Ντόρτμουντ κάλεσε και τους 519 δικούς της υπαλλήλους να παραβρεθούν στο «στολίδι» του Λονδίνου το βράδυ του προσεχούς Σαββάτου για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, καλύπτοντας ΟΛΑ τα έξοδα!

Από τα επιτελεία των τμημάτων υποδομής, μέχρι τους υπαλλήλους του συλλόγου, αλλά και το τιμ των καθαριστών! Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο! Και κάπως έτσι οι Βεστφαλοί δείχνουν πως αντιμετωπίζουν πολύ διαφορετικά τις μεγάλες στιγμές του κλαμπ και τις ιδιαίτερες βραδιές που χαρίζει το άθλημα…

Κώστας Ζάλιαρης