Το είπε και αποθεώθηκε ο Κλοπ: «Αυτές είναι οι δύο καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου»

Ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό του και του κάνει πιο εύκολη τη ζωή, αλλά και η μεγάλη ποδοσφαιρική αγάπη που δεν ήξερε ότι θα βίωνε στην προπονητική του καριέρα στο Μέρσεϊσαϊντ. Ο Γιούργκεν Κλοπ αποθεώθηκε όταν αποκάλυψε τις σκέψεις του για τις δύο πιο σημαντικές αποφάσεις που πήρε ποτέ.  



Το είπε και αποθεώθηκε ο Κλοπ: «Αυτές είναι οι δύο καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου»

Ο Γερμανός το βράδυ της Τρίτης αποχαιρέτησε γι’ ακόμα μια φορά τον κόσμο της Λίβερπουλ. Στην M&S Bank Arena του Μέρσεϊσαϊντ, μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους, εξιστόρησε διάφορα περιστατικά, ανοίχτηκε, άκουσε τους οπαδούς να φωνάζουν συνθήματα για εκείνον κι αυτός άφησε τα δάκρυά του να κυλήσουν…

Ο Κλοπ θα παραμείνει για πάντα οπαδός της Λίβερπουλ. Θα παρακολουθεί την ομάδα. Θα βρίσκεται στο «Άνφιλντ» είτε αρέσει στον εκάστοτε προπονητή, είτε όχι. Μίλησε και με τον Σλοτ για να τον προετοιμάσει. Αλλά όλα αυτά τα νιώθει και τα θέλει γιατί αντιλαμβάνεται σε τι θέση τοποθετεί τους «κόκκινους» στη ζωή του.

«Η πρώτη πιο σωστή απόφασή μου ήταν να παντρευτώ την Ούλα. Η δεύτερη ήταν να δεχθώ ν’ αναλάβω τη Λίβερπουλ» είπε και φυσικά γνώρισε την αποθέωση.

Κώστας Ζάλιαρης