Ο Σάουθγκεϊτ «πετάει» το γιλέκο, μήπως και... γυρίσει το γούρι στο Euro 2024!

Αυτά που ξέραμε θα πρέπει να τα ξεχάσουμε. Τον γνωρίσαμε με πουκάμισο και γιλέκο, έγινε σήμα κατατεθέν του, όμως, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τ' αλλάζει όλα για το καλό της Αγγλίας στο Euro 2024!



Ο Σάουθγκεϊτ «πετάει» το γιλέκο, μήπως και... γυρίσει το γούρι στο Euro 2024!

Ο ομοσπονδιακός κόουτς των «τριών λιονταριών» όταν ανέλαβε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, κατάφερε να κάνει... μόδα το γιλέκο. 

Ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του. Σαν να μη μπορούσαμε πια ούτε να τον δούμε, ούτε να τον σκεφτούμε δίχως το συγκεκριμένο στυλ ρουχισμού. 

Παρ' όλα αυτά, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Γερμανία είπε να πάει κόντρα στην ... παράδοση, μήπως και αλλάξει και το γούρι των «τριών λιονταριών». 

Μετά τον χαμένο τελικό του Euro 2020 που διεξήχθη με αναβολή ενός έτους, αλλά και με την πορεία στο Μουντιάλ του 2022 να τερματίζεται στα προημιτελικά, ο Σάουθγκεϊτ θα είναι.. .ένας άλλος το φετινό καλοκαίρι. 

«Τέρμα τα πουκάμισα και οι γραβάτες, θα εμφανιζόμαστε με κοντομάνικα για να καταφέρουμε να διατηρήσουμε όλοι την αίσθηση ενός χαλαρού περιβάλλοντος» είπε χαρακτηριστικά. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης