ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΕΚΟΡ, ξεπέρασε μέχρι και τον Κριστιάνο: Τι κατάφερε ο Ελ Κααμπί με τον Ολυμπιακό;

Τι στιγμές ζει ο Ολυμπιακός, τι ρεκόρ έχει καταρρίψει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. «Ιστορικό» γκολ, αδιανόητοι αριθμοί, στην 2η θέση πλέον ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε κατάταξη της UEFA. Αδιανόητο...



ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΕΚΟΡ, ξεπέρασε μέχρι και τον Κριστιάνο: Τι κατάφερε ο Ελ Κααμπί με τον Ολυμπιακό;

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την παράταση απέναντι στην Φιορεντίνα, στον τελικό του Europa Conference League ο Ολυμπιακός, ο οποίος προηγείται με 1-0 στο 115ο λεπτό, χάρη στο γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Προφανώς και το εν λόγω τέρμα είναι ιστορικό, από την στιγμή που είναι το πρώτο ιστορικά της ομάδας του σε τελικό. Πέρα από αυτό όμως, πρόκειται για ένα γκολ που δεν θα λησμονηθεί ποτέ από την UEFA, καθώς ο Μαροκινός φορ τους ξεπέρασε όλους.

Και όταν λέμε… όλους, εννοούμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Καρίμ Μπενζεμά και τον Ρανταμέλ Φαλκάο. Τι συνέδεε όλους αυτούς; Είναι οι μοναδικοί τρεις παίκτες, που έχουν αγωνιστεί σε διοργάνωση της UEFA, και έχουν σκοράρει 10 γκολ σε φάση νοκ – άουτ.

Και πλέον, αυτό καταρρίφθηκε. Ο Ελ Κααμπί σκόραρε στον τελικό, φτάνει τα 11 γκολ και το απόλυτο ρεκόρ είναι γεγονός. Είναι τεράστιο, είναι «ιστορικό». Και μένει να δούμε αν το εν λόγω ρεκόρ, συνδυαστεί και με την κατάκτηση του Conference League από την ελληνική ομάδα!

Δημήτρης Μανάκος