Ο Αρτέτα βρήκε αριστερό μπακ, αλλά είναι... τραυματίας και τον περιμένει! (vid)

Ο Γιακούμπ Κίβιορ θα διαβεί την πόρτα της εξόδου από την Άρσεναλ και ο Κουλίντσι Χάρτμαν της Φέγενορντ φαντάζει ιδανικός για τον Μικέλ Αρτέτα. Μόνο που ο ποδοσφαιριστής είναι τραυματίας, χάνει το Euro 2024 και θ’ αργήσει να επανέλθε…  



Ο Αρτέτα βρήκε αριστερό μπακ, αλλά είναι... τραυματίας και τον περιμένει! (vid)

Οι «κανονιέρηδες» δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρηση του Κίβιορ που βρέθηκε και στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Πολωνίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας.

Ο ποδοσφαιριστής κοστολογείται περί τα 25 εκατομμύρια ευρώ, η Μίλαν τον θέλει, εκείνος ψάχνει χρόνο συμμετοχής και η Άρσεναλ βγαίνει στην αγορά για αριστερό οπισθοφύλακα.

Αυτός που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόουτς των Λονδρέζων είναι ο Κουλίντσι Χάρτμαν της Φέγενορντ. Ο 22χρονος φουλ μπακ θεωρείται ένας από τους καλύτερους στη θέση του σε ολόκληρο τον κόσμο σε ό,τι αφορά την ηλικιακή κατηγορία κ-23.

Προς το παρόν είναι τραυματίας και θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να επανέλθει. Χάνει όλο το Euro της Γερμανίας και οι εκτιμήσεις είναι τέτοιες που κάνουν λόγο για επιστροφή του στο δεύτερο μισό της νέας αγωνιστικής περιόδου!

 Ο Αρτέτα, πάντως, θέλει να τον έχει δικό του κι ας τον περιμένει ένα εξάμηνο, αφού τον θεωρεί κατάλληλο για να επενδύσει σ’ εκείνον για το μέλλον…

 

Κώστας Ζάλιαρης