Το βίντεο που «καίει» τον Ρόι Κιν: Ο καυγάς μετά το Άρσεναλ – Γιουνάιτεντ του Σεπτεμβρίου! (vid)

«Σάλος» στην Αγγλία μετά το βίντεο που έκανε την εμφάνισή του και δείχνει τον Ρόι Κιν να επιτίθεται σε έναν φίλο της Άρσεναλ, ανατρέποντας πως συνέβη το… ανάποδο. Τον χτυπά ο Κιν, τους χωρίζει ο Μίκα Ρίτσαρντς και το Άρσεναλ – Γιουνάιτεντ του Σεπτεμβρίου, συνεχίζεται… ακόμη!



Το βίντεο που «καίει» τον Ρόι Κιν: Ο καυγάς μετά το Άρσεναλ – Γιουνάιτεντ του Σεπτεμβρίου! (vid)

Η αλήθεια είναι πως πιθανώς θα το θυμάστε αρκετοί. Πρόκειται για την αναμέτρηση ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Τότε που οι «κανονιέρηδες» είχαν καταφέρει να επιβληθούν με 3-1, σκοράροντας δις στις καθυστερήσεις της συνάντησης. Ο Ντέκλαν Ράις είχε κάνει το 2-1 και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς είχε διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, μετά από υπέροχη πάσα του Φάμπιο Βιέιρα στην αντεπίθεση.

Από εκείνη την ημέρα λοιπόν, πέραν του εντυπωσιακού αποτελέσματος, είχε μείνει στην μνήμη μας και ο καυγάς του Ρόι Κιν με έναν φίλο των Λονδρέζων, τον Σκοτ Λο. Ο Κιν βρισκόταν εκεί για τις ανάγκες της τηλεοπτικής κάλυψης της συνάντησης και έβλεπε το παιχνίδι με τον Μίκα Ρίτσαρντς.

Λίγα λεπτά πριν γίνει το 2-1 υπέρ της Άρσεναλ λοιπόν, η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που είχε βρει δίχτυα με τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο. Το γκολ εν τέλει ακυρώθηκε, αλλά αυτός πανηγύρισε έξαλλα. Αυτό ενόχλησε τον Λο που του επιτέθηκε φραστικά, για να οδηγηθούμε στο βίντεο που «καίει» τον Ρόι Κιν.

Τα δευτερόλεπτα που έκαναν την εμφάνισή τους, δείχνουν τον τέως ποδοσφαιριστή της Γιουνάιτεντ να του επιτίθεται για να τον χτυπήσει και να το κάνει με τον αγκώνα στο πρόσωπο. Ακολούθησε σύρραξη, τους χώρισε ο Ρίτσαρντς και η κατάσταση εξομαλύνθηκε.

Εκκρεμεί δικαστική απόφαση για όσα έλαβαν χώρα, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, το κλίμα φαίνεται να έχει αντιστραφεί σε βάρος του Ρόι Κιν.

Δημήτρης Μανάκος