Η πρώτη εισήγηση του Άρνε Σλοτ στη Λίβερπουλ: «Ανανέωση ξανά, βελτίωση αποδοχών και… βασικός!»

Μία «αδυναμία» στον Κόνορ Μπράντλεϊ και τις δυνατότητές του φαίνεται πως έχει κάνει την εμφάνισή της από τον Άρνε Σλοτ, με τον Ολλανδό προπονητή να ζητά άμεση βελτίωση των αποδοχών του παίκτη από τη διοίκηση της Λίβερπουλ!  



Η πρώτη εισήγηση του Άρνε Σλοτ στη Λίβερπουλ: «Ανανέωση ξανά, βελτίωση αποδοχών και… βασικός!»

Δεν τον έχει γνωρίσει ακόμη, ουδείς μπορεί να πει αν τον συμπαθεί ή όχι, όμως σύμφωνα με το TalkSport, ο Άρνε Σλοτ φημολογείται πως έχει διακρίνει ήδη το ταλέντο του Κόνορ Μπράντλεϊ στη Λίβερπουλ.

Και για τον λόγο αυτόν, έχει ήδη συζητήσει με τη διοίκηση της ομάδας και έχει ξεκαθαρίσει πως ο «μικρός» αναμένεται να διαδραματίσει ιδιαίτερα κομβικό ρόλο τη νέα σεζόν. Θα πάρει και πάλι παιχνίδια, ενδεχομένως να είναι και βασικός, αν ο Σλοτ αποφασίσει να μονιμοποιήσει τον Αλεξάντερ Άρνολντ στον άξονα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, γράφεται πως έχει εισηγηθεί τη βελτίωση των όρων που υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή στο συμβόλαιό του. Έχει ανανεώσει μέχρι το 2027, συνέβη την 1η Δεκεμβρίου του 2023, αλλά ο Άρνε Σλοτ θα ήθελε να τον δει να υπογράφει για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, ζητά την βελτίωση των αποδοχών του, με τον Μπράντλεϊ να μοιάζει πως αποτελεί μία από τις προτεραιότητές του, πριν καν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Δημήτρης Μανάκος