Μόνο ο Μουρίνιο θα το έκανε: «Δίχασε» την Τουρκία με την ανακοίνωσή του, χωρίς να… μιλήσει!

Μιλάει με την Μπεσίκτας. Ζητά χρόνο. Το σκέφτεται. Το δέχονται. Και ενώ επεξεργάζεται τις επιλογές του, ο Ζοσέ Μουρίνιο συμφωνεί με την «αιώνια» αντίπαλό της. Και κάπως έτσι, η Τουρκία έχει χωριστεί στα… δύο!



Μόνο ο Μουρίνιο θα το έκανε: «Δίχασε» την Τουρκία με την ανακοίνωσή του, χωρίς να… μιλήσει!

Η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι θα περίμεναν ότι η επόμενη προπονητική δουλειά του Ζοσέ Μουρίνιο θα ήταν στην Ευρώπη.

Τα σενάρια για τη Σαουδική Αραβία ήταν αναρίθμητα και ο Πορτογάλος προπονητής είχε δηλώσει παλαιότερα ότι θα μπορούσε να φανταστεί εκεί τον εαυτό του. Όταν όμως μπήκαν στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων οι Τούρκοι, όλα άλλαξαν.

Και πλέον, ο «Special One» βρίσκεται μία... ανακοίνωση μακριά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Φενέρμπαχτσε, με τον Fabrizio Romano να επισημαίνει πως υπογράφει διετές συμβόλαιο. Και παρότι, ο ίδιος ο Μουρίνιο δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη πάνω σε αυτό, με κάποιον… περίεργο τρόπο, έχει «καταφέρει» να διχάσει την Τουρκία.

Ο λόγος; Διότι προτού δώσει τα χέρια με τη Φενέρ, είχε συζητήσει με την Μπεσίκτας. Και όχι απλά είχε μιλήσει μαζί της, αλλά είχε επισημάνει πως θέλει λίγο χρόνο για να σκεφτεί σοβαρά την απόφασή του. Και εν τέλει, δίχως να την ενημερώσει, αποφάσισε να «κλείσει» στη «μισητή» αντίπαλό της….

Δημήτρης Μανάκος