Ο Ρότζερς είναι η αιτία που ο Τζέραρντ... δεν έμεινε να παίξει με τον Κλοπ! (vid)

Ορισμένες αποφάσεις στη ζωή οδηγούν σε λίγο διαφορετικά μονοπάτια και αφήνουν απωθημένα. Εκ του αποτελέσματος, ένα τέτοιο έχει και ο Στίβεν Τζέραρντ, αφού θα ήθελε πολύ πίσω στο 2015 να έχει παραμείνει στη Λίβερπουλ, αν ήξερε πώς θα εξελίσσονταν τα πράγματα με τους Ρότζερς και Κλοπ λίγους μήνες αργότερα…  



Ο Ρότζερς είναι η αιτία που ο Τζέραρντ... δεν έμεινε να παίξει με τον Κλοπ! (vid)

Ο εκ των πιο σημαντικών προσωπικοτήτων στην ιστορία της Λίβερπουλ, ουδέποτε έκρυψε ότι θα ήθελε να έχει συνεργασία με τον Γιούργκεν Κλοπ και να έχει παίξει υπό τις οδηγίες του. Και αυτό θα μπορούσε να έχει γίνει, αν έκανε υπομονή μερικούς μήνες και είχε αποφασίσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο πίσω στο 2015.

Φυσικά, ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα προτού πάρουμε μια απόφαση και αυτό συνέβη και με τον Τζέραρντ. «Είχα μιλήσει με τον Ρότζερς και μου είχε πει ότι θα είχα περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Εγώ τότε αισθανόμουν ακόμα ο καλύτερος χαφ στην Αγγλία και δεν μπορούσα να το δεχθώ, γι’ αυτό κι έφυγα. Αν ήξερα πώς θα εξελίσσονταν τα πράγματα μερικούς μήνες αργότερα με τον Κλοπ, σίγουρα θα είχα υπογράψει νέο συμφωνητικό για να τον πετύχω στην ομάδα» σχολίασε ο ζωντανός θρύλος του κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ.

Κώστας Ζάλιαρης