Η απόλυση του Τσάβι… κρατάει τον Μπερνάρντο Σίλβα στο Μάντσεστερ

Μπορεί γι’ ακόμα ένα καλοκαίρι το δικό του στόρι να έχει κατάληξη την παραμονή στη Σίτι, όπως συμβαίνει… σχεδόν σε καθεμιά από τις τελευταίες θερινές μεταγραφικές περιόδους. Ο Μπερνάρντο Σίλβα, ελέω και της απόλυσης του Τσάβι  από την Μπαρτσελόνα, είναι πιο κοντά στη συνέχιση της θητείας του στους «πολίτες»…  



Η απόλυση του Τσάβι… κρατάει τον Μπερνάρντο Σίλβα στο Μάντσεστερ

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός που προσφέρει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας και της επιθετικής γραμμής, κάθε καλοκαίρι ονειρεύεται νέες προκλήσεις και σκέφτεται να φορέσει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Κάθε φορά, όμως, καταλήγει να συνεχίζει να γράφει την ιστορία του με τα γαλάζια και να είναι σημαντικότατο κομμάτι των επιτυχιών της Μάντσεστερ Σίτι.

Το «φλερτ» με την Μπαρτσελόνα δεν θα σταματούσε ούτε το φετινό καλοκαίρι, όμως, τα πράγματα άλλαξαν με την απόφαση της απόλυσης του Τσάβι από τον πάγκο των Καταλανών.

Και τώρα, ναι μεν καλείται ν’ αποφασίσει ο Χάνσι Φλικ, ωστόσο, τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, αναφέρουν πως γι’ ακόμα ένα καλοκαίρι, ο Μπερνάρντο Σίλβα είναι πιο κοντά στην … επανάληψη του έργου της παραμονής του στο «Etihad», παρά στη μεταγραφή…

Κώστας Ζάλιαρης