Η ηρεμία του Μπέλιγχαμ πριν τον πρώτο του τελικό Τσάμπιονς Λιγκ είναι για σεμινάριο εκπαίδευσης... (vid)

Όσοι τον παρακολουθούσαν στην τελευταία προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης πριν από τον αποψινό, μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, έλεγαν το ίδιο. Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ βγάζει μια αύρα ηρεμίας, μια άνεση, μια ψυχραιμία που πραγματικά εντυπωσιάζει. Και γίνεται ακόμα πιο σπουδαίο από το γεγονός πως μιλάμε για ένα παιδί 20 ετών...  



Η ηρεμία του Μπέλιγχαμ πριν τον πρώτο του τελικό Τσάμπιονς Λιγκ είναι για σεμινάριο εκπαίδευσης... (vid)

Ο Μπέλιγχαμ με τη Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να φτάσει στην τελευταία μέρα της φετινής σεζόν σε επίπεδο συλλόγων, διεκδικώντας για πρώτη φορά το ευρωπαϊκό τρόπαιο. 

Αυτό θα είναι το 15ο της «βασίλισσας» αν καταφέρει η ομάδα του Αντσελότι να το κατακτήσει, ωστόσο, για τον Άγγλο χαφ όλα αυτά είναι μια πολύ νέα και πολύτιμη εμπειρία. 

Στα 20 του, κατάφερε να ξεχωρίσει στη LaLiga, να την κατακτήσει και τώρα βρίσκεται στο Λονδίνο για να διεκδικήσει μπροστά στα μάτια των φίλων και της οικογένειάς του, το Τσάμπιονς Λιγκ. 

Θα μπορούσε να είναι νευρικός. Θα μπορούσε η γλώσσα του σώματός του να μαρτυρά αγωνία και στρες. Θα μπορούσε να είναι βυθισμένος στις σκέψεις του. Κι όμως..

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ήταν τόσο πράος και άνετος στην τελευταία προπόνηση της Ρεάλ στο «Γουέμπλεϊ», που έγινε αντικείμενο συζήτησης στα τηλεοπτικά δίκτυα... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης