Επαγγελματίες και... ρομαντικοί: Κρόος και Μόντριτς απόλαυσαν την τελευταία κοινή τους προπόνηση (vid)

Ήταν το τελευταίο βράδυ προπόνησης με αμφότερους παρόντες. Οι Μόντριτς και Κροος, το Σάββατο, προετοιμάστηκαν για τελευταία φορά, παρέα, για σημαντικό παιχνίδι και έπρεπε να το απολαύσουν λίγο παραπάνω. Και όταν όλοι αποχώρησαν, εκείνοι έμειναν μαζί να δουλέψουν τα τελειώματά τους. Περισσότερο, όμως, το έκαναν γιατί ήξεραν ότι έπρεπε να τιμήσουν τη στιγμή...



Επαγγελματίες και... ρομαντικοί: Κρόος και Μόντριτς απόλαυσαν την τελευταία κοινή τους προπόνηση (vid)

Ο Γερμανός χαφ ανακοίνωσε ότι μετά το Euro του φετινού καλοκαιριού αποσύρεται. Και απόψε, στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Λονδίνο, θα τον δούμε για τελευταία φορά ν' αγωνίζεται σε συλλογικό επίπεδο. 

Ο Μόντριτς θα μείνει μόνος όταν τελικά αποφασίσει ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη «βασίλισσα». 

Αυτή η συνεργασία τους μετρά 334 παιχνίδια με 212 νίκες και 45 τρόπαια. Και απόψε είναι το Last Dance της φοβερής και ιστορικής συνεργασίας τους στη μεσαία γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Γι' αυτό και το βράδυ της Παρασκευής, έμειναν οι δυο τους να δουλέψουν λίγο παραπάνω στην τελευταία προπόνηση των «μερένγκες» πριν από τον τελικό, με τον Κάρλο Αντσελότι να τους παρακολουθεί και να τους χαίρεται. 

Ήταν η πρώτη από τις τελευταίες στιγμές της ποδοσφαιρικής του συνύπαρξης στο υψηλότερο επίπεδο. Και παρά το γεγονός πως η κίνησή τους φανερώνει τον απόλυτο επαγγελματισμό μέχρι τέλους, είχε ισχυρή δόση ρομαντισμού η επέκτασης της διάρκειας της δουλειάς τους πριν από την τελευταία μέρα της συνεργασίας τους... 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης