Το viral βίντεο της ημέρας: Μία κερκίδα να φωνάζει «Μέσι, Μέσι» μπροστά στον Κριστιάνο και ο Νεϊμάρ να… γελάει! (vid)

Προκλητικός; Εριστικός; Απλά του φαινόταν περίεργο; Ιδιαίτερη στιγμή στη Σαουδική Αραβία, με πρωταγωνιστές τον Νεϊμάρ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στον «χαμένο» τελικό του δεύτερου, απέναντι στην Αλ Χιλάλ.



Το viral βίντεο της ημέρας: Μία κερκίδα να φωνάζει «Μέσι, Μέσι» μπροστά στον Κριστιάνο και ο Νεϊμάρ να… γελάει! (vid)

Τι και αν είναι 39 ετών; Καμία σημασία διαδραματίζει η ηλικία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό είναι δεδομένο. Και φρόντισε να μας το αποδείξει για μία ακόμη φορά, στον χαμένο τελικό της Αλ Νασρ απέναντι στην Αλ Χιλάλ.

Πάλεψε μέχρι τέλους, είχε δοκάρι, δάκρυσε για την ήττα, ήθελε τη νίκη σαν να είναι ένα 18άχρονο παιδί, που τώρα ξεκινά τα επαγγελματικά του βήματα.

Τον Κριστιάνο, η ιστορία έχει δείξει, πως είτε τον «μισεί» κανείς, είτε τον αγαπά. Μέση λύση δεν υπάρχει, παρά το γεγονός πως άπαντες παραδέχονται το απίθανο ταλέντο που διαθέτει και την ιδιαίτερα σκληρή δουλειά που έχει καταβάλλει σε όλα τα επίπεδα.

Πάμε όμως ένα βήμα παρακάτω. Τι ακριβώς συνέβη στον τελικό, κατά τη διάρκεια της συνάντησης και της διαφαινόμενης ήττας; Ο Νεϊμάρ βρισκόταν στις εξέδρες μαζί με φίλους του και θέλησε να τον… πειράξει. Ξεκίνησε να φωνάζει «Μέσι, Μέσι», ακριβώς το ίδιο έκανε και η κερκίδα και ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής «ξέσπασε» στα γέλια!

Δημήτρης Μανάκος