«Διάλεξε ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι ο Ολίσε»: Ξάφνιασε η… επιλογή του, έχει ρήτρα 60 εκατομμυρίων!

Το «σενάριο» θα έχει ακόμη πολλά… επεισόδια, αλλά σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Μάικλ Ολίσε της Κρίσταλ Πάλας έχει κάνει την επιλογή του ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Μάντσεστερ Σίτι!



«Διάλεξε ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι ο Ολίσε»: Ξάφνιασε η… επιλογή του, έχει ρήτρα 60 εκατομμυρίων!

«Τον πρώτο της, καλοκαιρινό μεταγραφικό στόχο φαίνεται πως έχει καταρτίσει από πάρα πολύ νωρίς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο λόγος για τον Μάικλ Ολίσε, με τον επιθετικό της Κρίσταλ Πάλας να παρακολουθείται έντονα στο «Ολντ Τράφορντ» και να έχει πείσει ήδη για την αξία του.»

Αυτό ακριβώς γράφαμε τον Φεβρουάριο για το μεταγραφικό σενάριο μεταξύ των δύο πλευρών, το οποίο έγινε ακόμη εντονότερο, έναν μήνα πριν. Ο David Ornstein μιλούσε για έντονο ενδιαφέρον και της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ο Fabrizio Romano ξεκαθάριζε πως η Γιουνάιτεντ τον θέλει διακαώς και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον φέρει στο «σπίτι» της.

Το δεδομένο ήταν πως ο Ολίσε έχει ρήτρα 60 εκατομμυρίων από την Κρίσταλ Πάλας. Αλλά από εκεί και πέρα, θα έπρεπε και ο ίδιος να επιλέξει ποια εκ των δύο προτιμά. Και η απόφασή του ήταν ξεκάθαρη, με τον Ολίσε να λέγεται πως θέλει να γίνει κάτοικος «Ολντ Τράφορντ». Ξάφνιασε… αρκετούς, προτιμά τη Γιουνάιτεντ από τη Σίτι και μένει να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο «επεισόδιο», στην εν λόγω υπόθεση!

Δημήτρης Μανάκος