Η πιο... ιστορική φανέλα βασικού: Σάντσο και Μπέλιγχαμ πέτυχαν κάτι μοναδικό για το αγγλικό ποδόσφαιρο!

Εκπροσωπώντας την Αγγλία, στον μεγάλο τελικό του Champions League, ως βασικοί στις Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης, σε λονδρέζικο έδαφος, οι Τζέιντον Σάντσο και Τζουντ Μπέλιγχαμ αν και αντίπαλοι, «έγραψαν»  παρέα μια πανέμορφη ιστορία.



Η πιο... ιστορική φανέλα βασικού: Σάντσο και Μπέλιγχαμ πέτυχαν κάτι μοναδικό για το αγγλικό ποδόσφαιρο!

Το «στολίδι» του Λονδίνου, το «Wembley», υποδέχθηκε ξανά τους δυο συλλόγους που έφτασαν μέχρι και την τελευταία μέρα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η θέα του τροπαίου του Champions League σε περίοπτη θέση σε ένα από τα πιο ρομαντικά γήπεδα του κόσμου, πάντοτε θα είναι από μόνη της ιδιαίτερη.

Στον αγωνιστικό χώρο, αν και δεν μπορούσε να παραστεί αγγλική ομάδα φέτος, φρόντισαν δυο ποδοσφαιριστές που αποτελούν σημαντικά κομμάτια του μέλλοντος του ποδοσφαίρου της χώρας τους, να πετύχουν κάτι μοναδικό.

Οι Σάντσο και Μπέλιγχαμ πήραν φανέλα βασικού από τους Τέρζιτς και Αντσελότι αντίστοιχα και παρά το γεγονός πως μεταξύ τους κοντράρονται, μένουν στην ιστορία με τα ονόματά τους δίπλα – δίπλα.

Πέτυχαν να είναι οι μοναδικοί Άγγλοι που έπαιξαν 11αδάτοι σε τελικό Champions League, ως αντίπαλοι, δίχως να συμμετέχει αγγλική ομάδα στην αναμέτρηση!

Κώστας Ζάλιαρης