«Μα είναι free bet, γιατί cash out;» Η… χειρότερη στοιχηματική απόφαση της σεζόν!

Προέβλεψε τους νικητές έξι διαφορετικών διοργανώσεων, ήταν σωστός, έβγαλε απόδοση 3.000 με μία λίρα και έκανε cash out. Πήρε 24 λίρες. Και έχασε 16.000! Είναι απίθανο, αλλά συνέβη σε έναν Άγγλο, φίλο του στοιχήματος και του ποδοσφαίρου.



«Μα είναι free bet, γιατί cash out;» Η… χειρότερη στοιχηματική απόφαση της σεζόν!

Πρόκειται πιθανώς για μία από τις ιστορίες που διαβάζει κανείς και δεν τις πιστεύει. Και προφανώς, δεν είναι παράλογο. Μοιάζει απίθανο, αλλά υπάρχει ένας τύπος που το έκανε πράξη.

Που ξύπνησε ένα πρωί, αντιλήφθηκε πως είχε διαθέσιμο ένα free bet στον στοιχηματικό λογαριασμό του και αποφάσισε να το παίξει. Πώς όμως; Επιλέγοντας τα μακροχρόνια στοιχήματα, με τον Άγγλο φίλο του ποδοσφαίρου να προβαίνει σε μία μαντεψιά, για κάθε επαγγελματική κατηγορία του «Νησιού».

Πόνταρε λοιπόν, στην κατάκτηση της Premier League από τη Μάντσεστερ Σίτι, σε αυτή της Championship από τη Λέστερ, και στην άνοδο από τη League One και τη League Two, των Ντέρμπι και Ρέξαμ αντίστοιχα. Όλα ήρθαν, καλά μέχρι εδώ.

Δεν σταμάτησε εκεί. Αποφάσισε να βάλει και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη συζήτηση, την οποία επέλεξε για κατάκτηση του FA Cup, ενώ το δελτίο ολοκληρώνεται με την κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Προφανώς, ήδη έχετε αντιληφθεί πως «πέρασαν» όλα. Ωστόσο, κάπου θα έκανε cash out, όπως αναφέρουμε και στον τίτλο. Αυτό λοιπόν συνέβη τον Μάρτιο, στο 86ο λεπτό της συνάντησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, για το Κύπελλο. Επικρατούσαν με 2-1 οι φιλοξενούμενοι, πίστεψε πως το… όνειρο τελείωσε, έβγαλε 24 λίρες, αλλά δεν δικαιώθηκε για την επιλογή του (4-3 τελικό).

Ο Άντονι ισοφάρισε 60 δευτερόλεπτα αργότερα και πλέον, δύο μήνες μετά, το δελτίο είναι «καταπράσινο». Ήταν σωστός σε κάθε λογής πρόβλεψη. Πήρε εν τέλει, 24 λίρες, με… πέντε. Η απόδοσή που έβγαζε ήταν 3.237! Αν το άφηνε μέχρι τέλους, θα είχε βάλει στα ταμεία του 16.000. Απίστευτο…

Δημήτρης Μανάκος