Δυο χρόνια σηκώνει τρόπαια: Ο Ρούντιγκερ πήγε στη Ρεάλ κι έγινε… αμείλικτος νικητής

Είναι τρομερό πως αυτός ο ποδοσφαιριστής μετακινήθηκε ως ελεύθερος στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Τσέλσι τον έχασε, οι «μερένγκες» τον κέρδισαν κι αυτός μέσα σε δυο χρόνια θητείας στο ισπανικό κλαμπ έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους που διεκδίκησε με την ομάδα του Αντσελότι!  



Δυο χρόνια σηκώνει τρόπαια: Ο Ρούντιγκερ πήγε στη Ρεάλ κι έγινε… αμείλικτος νικητής

Το βράδυ του Σαββάτου στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Το είχε βιώσει ξανά το 2021, όταν ως μέλος της Τσέλσι θριάμβευσε πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ, στον τελικό απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, σε εποχές που ακόμα λόγω Covid οι οπαδοί στις εξέδρες έπρεπε να είναι… μετρημένοι.

Τώρα το κατάφερε ξανά, στο γεμάτο «Γουέμπλεϊ», με τη Ρεάλ που είναι ό,τι πιο χαρακτηριστικό σε serial winner αναφορικά με τις στιγμές που φτάνει στην τελευταία μέρα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ρούντιγκερ στα δυο χρόνια που βρίσκεται στη Ρεάλ έχει κατακτήσει τα πάντα! Ό,τι τίτλος υπήρχε για να τον διεκδικήσει με τους Μαδριλένους, τον έκανε δικό του!

Από το Σούπερ Καπ Ευρώπης του 2022 μετά τη μεταγραφή του στο σύλλογο της Ισπανίας, πήρε το Κύπελλο την πρώτη του σεζόν. Και μετά το … κουβάρι ξετυλίχθηκε. Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, Σούπερ Καπ Ισπανίας, Πρωτάθλημα και τώρα Τσάμπιονς Λιγκ.

Ό,τι υπήρχε, το «χτύπησε» και το πήρε! Μέσα σε μια διετία δεν άφησε τίποτα σε κανέναν άλλον!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης