Το ανακοίνωσε η UEFA και… «πλούτισε» η Ντόρτμουντ με τον Μπέλιγχαμ

Έχασε το Τσάμπιονς Λιγκ. «Πόνεσε». Συνεχίστηκε η «κατάρα» που τη θέλει να μην τα καταφέρνει την κρίσιμη στιγμή, όμως, η ανακοίνωση της UEFA το μεσημέρι της Δευτέρας επιβεβαίωσε πως η Μπορούσια Ντόρτμουντ «πλούτισε» χάνοντας το ευρωπαϊκό τρόπαιο και εξασφάλισε περισσότερα χρήματα από τη Ρεάλ!  



Το ανακοίνωσε η UEFA και… «πλούτισε» η Ντόρτμουντ με τον Μπέλιγχαμ

Οι Βεστφαλοί είδαν τους Καρβαχάλ και Βινίσιους να σκοράρουν στο δεύτερο μέρος του ματς του Σαββάτου στο «Γουέμπλεϊ» και η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε ότι σε ευρωπαϊκούς τελικούς, απλά… δεν χάνει.

Ο Τέρζιτς βρήκε παρηγοριά στον ώμο του Ζοσέ Μουρίνιο λίγο μετά το παιχνίδι, ωστόσο, το καλύτερο νέο ήρθε το μεσημέρι της Δευτέρας. Με την ανακοίνωση της κορυφαίας 11άδας του Τσάμπιονς Λιγκ για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και με την παρουσία του Τζουντ Μπέλιγχαμ σε αυτή, η Ντόρτμουντ εξασφάλισε κι επίσημα 19,3 εκατομμύρια λίρες!

Αυτό, διαμορφώθηκε με το ποσό που εξέλαβε ως φιναλίστ, το ποσό που ορίστηκε στο deal για την πώληση του Άγγλου χαφ και την πιθανότητα κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ από τους «μερένγκες», αλλά και από τη ρήτρα που υπήρχε αν θα κατάφερνε να βρισκόταν ο Τζουντ στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης