Η «βόμβα» του Άμραμπατ για τον Καζεμίρο και η... κάλυψη: «Έφυγε μόνος του από τον τελικό»

Η τεταμένη σχέση του Καζεμίρο με τον Τεν Χαγκ επιβεβαιώθηκε και από τον… Νορντίν Άμραμπατ! Ο φουλ μπακ της ΑΕΚ, έχοντας μάθει πράγματα απ’ τον αδερφό του, Σοφιάν, για ό,τι συνέβη στη Γιουνάιτεντ, «κάρφωσε» τον απείθαρχο Καζεμίρο και αποκάλυψε ότι ειπώθηκε ψέμα μετά την απουσία του Βραζιλιάνου από τον τελικό Κυπέλλου.  



Η «βόμβα» του Άμραμπατ για τον Καζεμίρο και η... κάλυψη: «Έφυγε μόνος του από τον τελικό»

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέκτησαν το φετινό FA Cup με το 2-1 επί της Σίτι στο «Γουέμπλεϊ» στις 25 του μηνός, ωστόσο, την τελευταία στιγμή προέκυψε ένα… αγωνιστικό πρόβλημα.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ είχε αφήσει στους αναπληρωματικούς τον Καζεμίρο και αυτός αντέδρασε. Ο Ολλανδός κόουτς κατάλαβε ότι στα flash interviews πριν από το ματς έπρεπε να μην αναφέρει κάτι κι έτσι έκανε λόγο για τραυματισμό του ποδοσφαιριστή.

Ο Νορντίν Άμραμπατ, έχοντας μιλήσει με τον αδερφό του και δίχως να φοβάται να τα πει και δημόσια, αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι: «Ο Καζεμίρο μόλις άκουσε ότι δεν θα βρισκόταν στην 11άδα πήγε μόνος του και κάθισε στα επίσημα. Δεν ήταν τραυματίας». 

Σημειώνεται πως αργότερα στους πανηγυρισμούς και το γλέντι των παικτών της Γιουνάιτεντ για το τρόπαιο, ο Βραζιλιάνος δεν εθεάθη πουθενά και φυσικά βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου αναζητώντας ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του…

Όσο για τον Νορντίν Άμραμπατ, θέλησε απλά να διευκρινίσει ότι ο αδερφός του, ο Σοφιάν, έπαιξε γιατί το άξιζε κι ήθελε να διορθώσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν αναφορικά με όσα είπε για τον Καζεμίρο. «Σχολίασα τις φήμες, δεν ισχυρίστηκα ότι κάποιος παίκτης επέλεξε να μην παίξει» τόνισε στα social media. 

Κώστας Ζάλιαρης