«Αυτό το κάνει μόνο ο Κριστιάνο»: Η στιγμή που οι φίλοι της Άρσεναλ είπαν πως… θέλουν τον Σέσκο! (vid)

Νέος, ταλαντούχος, δίχως να κοστίζει ακόμη υπερβολικά και με διάθεση να μετακομίσει στην Αγγλία, για λογαριασμό της Άρσεναλ. Και όμως, τα εν λόγω χαρακτηριστικά, δεν είναι τα μόνα θετικά του Μπέντζαμιν Σέσκο για τον κόσμο των «κανονιέρηδων». Διότι μετά, είδαν και… αυτό!



«Αυτό το κάνει μόνο ο Κριστιάνο»: Η στιγμή που οι φίλοι της Άρσεναλ είπαν πως… θέλουν τον Σέσκο! (vid)

Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα που θέλουν την Άρσεναλ να βρίσκεται σε θέση… pole position για να αποκτήσει τον Μπέντζαμιν Σέσκο.

Και όπως γίνεται αντιληπτό, οι φίλοι της έχουν μπει στη διαδικασία να αναζητήσουν τις καλύτερες στιγμές του ποδοσφαιριστή, να δουν τα βασικά χαρακτηριστικά του και φυσικά, την ικανότητά του στο γκολ.

Highlights μπορεί να βρει με χαρακτηριστική ευκολία κάποιος, αλλά… ένα είναι το βίντεο που είδε ο κόσμος των «κανονιέρηδων» και αποφάσισε πως τον θέλει. Και προκύπτει από προπόνηση της Λειψίας και όχι από επίσημη ή φιλική αναμέτρηση. Έχει να κάνει με το… άλμα του.

Μία σέντρα, ένα γκολ αλλά… πού πήδηξε; Θύμισε τον Κριστιάνο η εν λόγω στιγμή και ο τρόπος που πηγαίνει, ενώ είναι στον αέρα, προς την μπάλα. Δείτε το και θα καταλάβετε τι εννοούμε…

@rbleipzig Haters gonna say it‘s fake 🥱 #Sesko ♬ snowfall - Øneheart & reidenshi

Δημήτρης Μανάκος