«Εσένα ο προπονητής σου έχει βάλει τέτοιο γκολ;»: Το «ψαλιδάκι» του Μαρέσκα και η υπερηφάνεια των «μπλε»! (vid)

Ένα από τα καλύτερα γκολ της Serie A. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά highlights της ποδοσφαιρικής καριέρας του Μαρέσκα. Και πλέον, αποτελεί έναν λόγο που οι οπαδοί της Τσέλσι προτού αντικρίσουν τη δουλειά του Ιταλού στην ομάδα τους, υπερηφανεύονται για τον νέο προπονητή τους!  



«Εσένα ο προπονητής σου έχει βάλει τέτοιο γκολ;»: Το «ψαλιδάκι» του Μαρέσκα και η υπερηφάνεια των «μπλε»! (vid)

Ο Μαρέσκα από το απόγευμα της Δευτέρας αποτελεί τον νέο κόουτς των «μπλε» του Λονδίνου για τα επόμενα 5+1 χρόνια, με τη διάρκεια του συμβολαίου να φανερώνει και εμπιστοσύνη από πλευράς Τοντ Μπόελι. Βέβαια, αυτή… εύκολα εξαφανίζεται, αλλά προς το παρόν κάτι δείχνει αυτό το deal.

Προτού οι οπαδοί των «μπλε» διαπιστώσουν στο γήπεδο τη δουλειά του νέου προπονητή της ομάδας τους, ανέσυραν κάτι από το… χρονοντούλαπο και προς το παρόν τούς κάνει υπερήφανους. Το «ψαλίδι» του Μαρέσκα με τη φανέλα της Σαμπντόρια πίσω στο Νοέμβρη του 2012 σε ματς κόντρα στην Αταλάντα είχε ξεχαστεί. Αλλά η αλήθεια είναι πως για εκείνον, θα παραμένει αξέχαστο.

Από τη φοβερή απόκρουση του πορτιέρε σε σουτ του Σοριάνο από πλάγια δεξιά και την αδυναμία του πρώτου παίκτη που πήγε να πάρει το «ριμπάουντ», ο Μαρέσκα απλά γύρισε το κορμί του, «πέταξε» και σκόραρε με απίθανο τρόπο.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης