Έφτασε στους τρεις «κομμένους» ο Σάουθγκεϊτ, άφησε εκτός δυο «κόκκινους»

Μετά τον Τζέιμς Μάντισον, όπως αναφέρθηκε από το βράδυ της Τετάρτης, ο Γκάρεθ Σόαυθγκεϊτ φαίνεται ότι αποφάσισε να «κόψει» άλλους δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται στη Λίβερπουλ. Ο ένας εξ αυτών έκανε μεστή σεζόν, αλλά δεν θα βρεθεί στη Γερμανία. Οριστικοποιείται η 26άδα των «τριών λιονταριών», την Παρασκευή.  



Έφτασε στους τρεις «κομμένους» ο Σάουθγκεϊτ, άφησε εκτός δυο «κόκκινους»

Ο Μάντισον θα ήθελε να έχει βοηθήσει πολύ περισσότερο την Τότεναμ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από 20 μέρες, αλλά χρειάστηκε να μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού.

Αυτό ίσως επηρέασε την κρίση του Σάουθγκεϊτ που παρά το γεγονός πως τον έβαλε να παίξει στο φιλικό προετοιμασίας με τη Βοσνία, τελικά τον «έκοψε» από την αποστολή της Αγγλίας για το Euro 2024.

Μαζί του φαίνεται πως «κόπηκαν» και οι Κέρτις Τζόουνς και Τζάρελ Κουάνσα. Ο πρώτος έκανε φοβερά μεστή χρονιά στη Λίβερπουλ, εξελίχθηκε, ωρίμασε ποδοσφαιρικά, αλλά δεν θα βρίσκεται στην πτήση για Γερμανία. Όσο για τον συμπαίκτη του στους «κόκκινους», τον Κουάνσα, αυτός πήρε εμπειρίες για το μέλλον με τις ευκαιρίες που του πρόσφερε ο Κλοπ, αλλά δεν ήταν αρκετό για ν’ αποτελεί λύση για τον Σάουθγκεϊτ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η τελική 26άδα της Αγγλίας θα οριστικοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή και ο ομοσπονδιακός κόουτς έχει ακόμα να «κόψει» τέσσερις ποδοσφαιριστές, αφού η προεπιλογή είχε 33 ονόματα…

Κώστας Ζάλιαρης