Μάντισον: «ΓιΆ αυτό πήρε την απόφαση ο Σάουθγκεϊτ, μακάρι να το φέρουν σπίτι»

Ήταν ο πρώτος, χρονικά, που ενημερώθηκε ότι δεν θα μπει στην πτήση των ¶γγλων για Γερμανία. Και πάντοτε μια τέτοια απόρριψη είναι σκληρή. Ο Τζέιμς Μάντισον βρήκε το σθένος να εκφράσει τις σκέψεις του, τόνισε ότι το «καταρρακωμένος» είναι μικρή λέξη για να τον περιγράψει, αλλά θέλει πολύ να δει θριαμβευτές τους συμπαίκτες του.  



Μάντισον: «ΓιΆ αυτό πήρε την απόφαση ο Σάουθγκεϊτ, μακάρι να το φέρουν σπίτι»

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Τότεναμ έδειξε νΆ αναγνωρίζει πως ο μεγαλύτερος λόγος για τον οποίο «κόπηκε» από τις τελικές επιλογές του Σάουθγκεϊτ για το Euro 2024 είναι η μακρά απουσία του από τη δράση μέσα στη σεζόν, λόγω τραυματισμού.

«Προσπάθησα, προπονήθηκα σκληρά, αλλά η φόρμα μου με την Τότεναμ μέσα στη σεζόν δεν ήταν στα επίπεδα που θα έπρεπε κι έτσι ο κόουτς πήρε την απόφασή του. Ξέρω ότι μπορώ να προσφέρω κάτι διαφορετικό στην ομάδα και πίστευα ότι θα κατάφερνα να πάρω μια θέση στην 26άδα.

Πρέπει όμως πια να σεβαστώ την απόφαση του Σάουθγκεϊτ. Να είναι όλοι σίγουροι πως θα επιστρέψω. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Και μακάρι τα παιδιά να το φέρουν επιτέλους σπίτι…» έγραψε μεταξύ άλλων στα social media ο Μάντισον…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης