Ποια ομάδα της Premier League έχει τα «πρωτεία» στην εθνική Αγγλίας; Τους ξεπέρασε όλους, και το Big 6!

Τεράστια επιτυχία για την Κρίσταλ Πάλας, απόλυτη δικαίωση στο «Σέλχαρστ Παρκ», μετά τις αποφάσεις του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, με φόντο το ρόστερ για το EURO 2024. Τέσσερις διεθνείς με την Αγγλία, ξεπερνά και τη Μάντσεστερ Σίτι. Δείτε τη σχετική λίστα…



Ποια ομάδα της Premier League έχει τα «πρωτεία» στην εθνική Αγγλίας; Τους ξεπέρασε όλους, και το Big 6!

Μπορείτε να βρείτε με χαρακτηριστική ευκολία στο England365 το ρόστερ με το οποίο η εθνική Αγγλίας θα μεταβεί στη Γερμανία, με φόντο το EURO του 2024.

Έχουμε πλέον μπροστά μας όλα τα δεδομένα από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, με τους παίκτες που είναι εκτός αποστολής να είναι επτά. Η μεγαλύτερη έκπληξη προκύπτει με τον Τζακ Γκρίλις, ενώ ο μεγάλος «άτυχος» των «τριών Λιονταριών» είναι ο Χάρι Μαγκουάιρ, που λόγω τραυματισμού τέθηκε εκτός.

Ωστόσο, η απορία των περισσοτέρων πλέον, αφορά την ομάδα της Premier League που έχει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. Και όμως, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, το εν λόγω club δεν εντάσσεται στο Big 6.

Πρόκειται για την Κρίσταλ Πάλας του Όλιβερ Γκλάσνερ, η οποία πραγματοποίησε φυσικά ένα εντυπωσιακό 2024. Κορυφαίος της ο Ματετά, πλην όμως είναι Γάλλος, αλλά τέσσερις παίκτες της θα ταξιδέψουν στη Γερμανία, με στόχο να φέρουν το τρόπαιο – επιτέλους – στο «σπίτι». Πρόκειται για τον Μαρκ Γκέχι, τον Έζε, τον Ντιν Χέντερσον και τον Άνταμ Γουάρτον, με τον τελευταίο να έχει και αρκετές πιθανότητες να λάβει χρόνο συμμετοχής.

Το ίδιο πλέον ισχύει και για τον Γκέχι, καθώς ο Σάουθγκεϊτ μοιάζει να τον εμπιστεύεται περισσότερο από τον Λιούις Ντανκ, όσον αφορά το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Τζον Στόουνς.

Από εκεί και πέρα, στην 2η θέση βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι με τρεις «εκπροσώπους», όπως και η Άρσεναλ, ενώ ακολουθούν η Λίβερπουλ και η Τσέλσι με δύο. Στην τελευταία θέση της σχετικής λίστας η Γιουνάιτεντ, με τον Χάρι Μαγκουάιρ να αφήνει… μόνο του τον Κόμπι Μέινου στο ρόστερ!

Δημήτρης Μανάκος