Οι έξι ομάδες που στηρίζουν ΜΟΝΟ την Premier League και είναι κατά της Σίτι: «Η Άρσεναλ μαζεύει και… έγγραφα!»

Είναι η Μάντσεστερ Σίτι, την στηρίζουν τρεις ακόμη, και απέναντί τους βρίσκονται… όλοι οι υπόλοιποι. Πρώτη από όλους η Άρσεναλ, ακολουθούν ομάδες του Big 6, το Λονδίνο μοιάζει να ενώνεται απέναντι στους «πολίτες»!



Οι έξι ομάδες που στηρίζουν ΜΟΝΟ την Premier League και είναι κατά της Σίτι: «Η Άρσεναλ μαζεύει και… έγγραφα!»

Πριν από μερικές ώρες, έγινε γνωστό πως η Μάντσεστερ Σίτι, ναι με μοιάζει μόνη της στη «διαμάχη» που έχει με την Premier League, όμως στην πραγματικότητα δεν είναι. Και αυτό διότι υπάρχουν τρεις ομάδες που τρέφουν συμπάθεια προς τους «πολίτες» και έχουν φροντίσει να το καταστήσουν σαφές.

Αναφερόμαστε στην Τσέλσι, την Άστον Βίλα και τη Νιούκαστλ, οι οποίες φημολογείται πως θα σταθούν υπέρ στη «μάχη» που θα δώσει το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα απέναντι στη Λίγκα, αν αισθανθεί πως αδικείται.

Από εκεί και πέρα όμως, σύμφωνα με την Daily Mail, σχεδόν όλοι οι εναπομείναντες σύλλογοι, έχουν ταχθεί με το μέρος της Premier League. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για 10-12 ομάδες, οι οποίες μάλιστα, φημολογείται πως συγκεντρώνουν και έγγραφα, ώστε να υπερασπιστούν τη Λίγκα στην οποία αγωνίζονται και τους κανόνες ΑΡΤ.

Ποιες ομάδες είναι γνωστό πως κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση; Η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τότεναμ, η Φούλαμ, η Γουλβς και η Μπράιτον. Όλο το Λονδίνο είναι… ενωμένο λοιπόν κατά της Μάντσεστερ Σίτι, με τους «κανονιέρηδες» να λέγεται πως αποτελούν και τον μεγαλύτερο αντίπαλό της.

Οι Άγγλοι γράφουν πως η Άρσεναλ είναι η μόνη ομάδα που προσπαθεί με τόσο μεγάλο ζήλο να συγκεντρώσει πληροφορίες προς υπεράσπιση της Premier League, δείχνοντας ξεκάθαρα πως επιθυμεί την παραδειγματική τιμωρία της Σίτι, αν ισχύουν οι κατηγορίες για τις 115 παραβιάσεις!

Δημήτρης Μανάκος