Η αντίδραση του Γκρίλις όταν έμαθε ότι είναι εκτός Αγγλίας και ο… συμπαίκτης που μίλησε στον Σάουθγκεϊτ!

Ποια ήταν η αντίδραση άραγε του Τζακ Γκρίλις, όταν πληροφορήθηκε πως τίθεται εκτός Αγγλίας, από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ; Δεν θα μάθουμε ποτέ επακριβώς. Αλλά οι Άγγλοι μιλούν για εκνευρισμό, και παραθέτουν ρεπορτάζ για έναν εκ των συμπαικτών του!



Η αντίδραση του Γκρίλις όταν έμαθε ότι είναι εκτός Αγγλίας και ο… συμπαίκτης που μίλησε στον Σάουθγκεϊτ!

Η αλήθεια είναι πως επρόκειτο για μία απόφαση που προκάλεσε «σοκ» στις τάξεις της εθνικής Αγγλίας, με τον Τζακ Γκρίλις να συμπεριλαμβάνεται στους επτά ποδοσφαιριστές που δεν θα βρεθούν στη Γερμανία, μαζί με την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ουδείς το περίμενε, ούτε ο ίδιος ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος στο άκουσμα της εν λόγω επιλογής.

Παράλληλα, οι Άγγλοι γράφουν πως ένας εκ των βασικών ποδοσφαιριστών των «τριών Λιονταριών» πήγε να συζητήσει με τον Σάουθγκεϊτ για την απόφασή του, αλλά δεν πήρε την απάντηση που θα ήθελε.

Δεν προσπάθησε να τον μεταπείσει ή να του αλλάξει γνώμη, συζήτησε για χάρη του Γκρίλις, αλλά η απόφαση είχε παρθεί και ο «σταρ» της Σίτι δεν πηγαίνει στην Γερμανία!

Δημήτρης Μανάκος