Του το χρωστούσε η μοίρα: Ο Ανταραμπιόγιο στην Τσέλσι για να… εκπληρώσει την προφητεία!

Ο Τόσιν Ανταραμπιόγιο, μια μέρα μετά το φινάλε της συνεργασίας του με τη Φούλαμ, έγινε κι επίσημα παίκτης της Τσέλσι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Μεγάλωσε δίπλα στο γήπεδο, η πρώτη του παρουσία εκεί ήταν σημαδιακή και τώρα, βλέπει αυτή τη μεταγραφή ως εκπλήρωση του ποδοσφαιρικού του σκοπού.  



Του το χρωστούσε η μοίρα: Ο Ανταραμπιόγιο στην Τσέλσι για να… εκπληρώσει την προφητεία!

Έπειτα από 20 συμμετοχές με τους «cottagers» την περασμένη αγωνιστική περίοδο και με 6 clean sheets να του πιστώνονται από τη στιγμή που παίζει στο κέντρο της άμυνας, ο Τόσιν Ανταραμπιόγιο μετακομίσει ελάχιστα χιλιόμετρα στο Λονδίνο.

Από τη Φούλαμ, θα συνεχίσει πλέον στην Τσέλσι, στην πρώτη μεταγραφή της εποχής Μαρέσκα στους «μπλε». Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής μεγάλωσε δίπλα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο σε αυτό το γήπεδο ως αντίπαλος της νυν ομάδας του και τώρα αισθάνεται πως τελικά αυτή η μεταγραφή που του συνέβη ήταν κάτι σαν να ήταν… γραφτό να το πετύχει.

«Ήρθα για να κερδίσω. Μίλησα με τους Πάλμερ και Στέρλινγκ πριν συμφωνήσω και είχαν να μου πουν εξαιρετικά λόγια για το πρότζεκτ της ομάδας» ανέφερε μεταξύ άλλων το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι.

Κώστας Ζάλιαρης