Υπάρχει ελπίδα για την Έβερτον: Δυο νέες ενδιαφερόμενες πλευρές για τις μετοχές

Ο Φαρχάντ Μοσίρι βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με δυο διαφορετικά επιχειρηματικά γκρουπ για το μέλλον της Έβερτον και αυτό μόνο ελπίδα μπορεί να σκορπίσει στον κόσμο της ομάδας, έπειτα και από το «ναυάγιο» με την 777 Partners που αποδείχθηκε αναξιόπιστη.  



Υπάρχει ελπίδα για την Έβερτον: Δυο νέες ενδιαφερόμενες πλευρές για τις μετοχές

Τα «ζαχαρωτά» που παράλληλα ονειρεύονται τη μέρα που το νέο τους γήπεδο θα έχει ολοκληρωθεί και η ομάδα θα μετακινηθεί εκεί για μια νέα, πολύ καλύτερη εποχή, παραμένουν σε μια κατάσταση όπου γνωρίζουν πως θα πρέπει να διασφαλιστεί το μέλλον τους.

Η 777 Partners με τα τόσα προβλήματα και τις καταγγελίες έχει πάψει να υφίσταται ως επιλογή προς μεγάλη ανακούφιση των οπαδών του κλαμπ, ωστόσο, υπάρχουν δυο νέες ενδιαφερόμενες πλευρές.

Η ιστοσελίδα theAthletic κάνει λόγο για ένα γκρουπ που ήδη βρίσκεται σε αποκλειστικές συζητήσεις με τον Φαρχάντ Μοσίρι, ενώ, υπάρχει κι ένα κονσόρτιουμ παγκόσμιας εμβέλειας με επιφανείς επενδυτές. Μάλιστα, λέγεται πως πολύ σύντομα το νυν αφεντικό της ομάδας θ’ ανακοινώσει σε ποιο γκρουπ θα δώσει προτεραιότητα για τη μεταβίβαση των μετοχών…

Κώστας Ζάλιαρης