Η Μπόρνμουθ με… έξυπνη ρήτρα μπλοκάρει τη φυγή του γκολτζή της!

Ο Ντόμινικ Σολάνκε έχει συγκεκριμένη ρήτρα αποδέσμευσης από την Μπόρνμουθ για το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο, οι «cherries» κατάφεραν να φροντίσουν ώστε να μην έχουν όλες οι ομάδες τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν αυτό τον όρο με συγκεκριμένο ποσό. Μπορεί να βγει κερδισμένη η Λίβερπουλ. 



Η Μπόρνμουθ με… έξυπνη ρήτρα μπλοκάρει τη φυγή του γκολτζή της!

Ο Άγγλος επιθετικός δεν κατάφερε καν να βρεθεί στους 33 της προεπιλογής των «τριών λιονταριών» του Σάουθγκεϊτ για το Euro 2024 και αυτό θεωρήθηκε τεράστια έκπληξη, με δεδομένο πως πέτυχε 19 τέρματα στη σεζόν που ολοκληρώθηκε το Μάιο.

Η Μπόρνμουθ θέλει φυσικά να συνεχίσει να επενδύει πάνω του, με τον παίκτη να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, ωστόσο, ακόμα και η ρήτρα αποδέσμευσής του, έχει συγκεκριμένους όρους.

Όπως αναφέρει το theAthletic, τα 65 εκατομμύρια της ρήτρας μπορούν να καλυφθούν από συγκεκριμένους συλλόγους και υπάρχουν αρκετοί εκτός λίστας, οι οποίοι αν εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα πρέπει να διαθέσουν μεγαλύτερο ποσό από αυτό.

Η Λίβερπουλ ξέρει σίγουρα πως σε περίπτωση πώλησης του παίκτη θα εξασφαλίσει το 20%, αφού τον είχε παραχωρήσει στους «cherries» το 2019.

Κώστας Ζάλιαρης