«Η κάμερα θα τον έδειχνε συνέχεια»: Ο λόγος που… υποθέτουν οι Άγγλοι για τον «αποκλεισμό» του Γκρίλις!

Προφανώς και ο κάθε ένας φίλος του αγγλικού ποδοσφαίρου θα έχει διαφορετική άποψη, αναφορικά με τον λόγο που ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ «έκοψε» τον Τζακ Γκρίλις από την αποστολή της εθνικής Αγγλίας. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που… συμφωνούν, υποστηρίζοντας πως όλα έχουν να κάνουν με τον «φακό» και τους δημοσιογράφους!



 «Η κάμερα θα τον έδειχνε συνέχεια»: Ο λόγος που… υποθέτουν οι Άγγλοι για τον «αποκλεισμό» του Γκρίλις!

Μία ημέρα έχει περάσει από τον «αποκλεισμό» του Τζακ Γκρίλις από την αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το EURO 2024 και οι φίλοι των «τριών Λιονταριών» εξακολουθούν να προσπαθούν να καταλάβουν την αιτία.

Άλλοι επισημαίνουν πως η απόφαση του Γκάρεθ Σάουγθκεϊτ είναι λανθασμένη, καθώς ο Γκρίλις διαδραμάτισε κομβικό ρόλο στην πορεία ως τον τελικό προ τριετίας. Άλλοι πιστεύουν πως «κόπηκε», επειδή φέτος δεν ήταν θετικός με τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για άσχημες σχέσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή με τον Άγγλο εξτρέμ.

Πηγές όμως κοντά στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας, υποστηρίζουν πως η αιτία έγκειται σε κάτι διαφορετικό, καθιστώντας γνωστή την άποψή τους στο «The Athletic». Λένε πως ο Σάουθγκεϊτ δεν τον κάλεσε, διότι δεν θέλει να μπαίνει στη διαδικασία να… εξηγεί τις επιλογές του. Τι εννοούμε με αυτό; Πως αν ο Γκρίλις δεν είχε θέση βασικού και ένα παιχνίδι για την Αγγλία δεν κυλούσε ιδανικά, η κάμερα θα εστίαζε πάνω του.

Και αν ο Σάουθγκεϊτ δεν τον σήκωνε από τον πάγκο για να τον περάσει στο γήπεδο, τότε θα υπήρχε «μουρμούρα» και θα προέκυπταν αρκετές ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου. Πολλοί λοιπόν θεωρούν πως αυτός είναι ο λόγος. Η άρνηση του Σάουθγκεϊτ να μπαίνει στη διαδικασία να εκλογικεύει όσα επιλέγει και η απαίτηση των δημοσιογράφων να μάθουν «γιατί», αν ο Τζακ Γκρίλις δεν έπαιρνε τον χρόνο συμμετοχής που οι ίδιοι πιστεύουν πως θα έπρεπε. Λέτε;

Δημήτρης Μανάκος