«Και αν το δίδυμο στην πρεμιέρα για την Αγγλία είναι… Γκέχι – Ντανκ;» - Χτύπησε ο Στόουνς, αποδοκίμασε το «Wembley»!

Δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φιλικό της Αγγλίας απέναντι στην Ισλανδία στο «Wembley», με τον Τζον Στόουνς να χτυπά και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή! Υπήρξαν και αποδοκιμασίες για την εικόνα των «τριών Λιονταριών», αλλά και ανησυχία για την πρεμιέρα του EURO απέναντι στη Σερβία.



«Και αν το δίδυμο στην πρεμιέρα για την Αγγλία είναι… Γκέχι – Ντανκ;» - Χτύπησε ο Στόουνς, αποδοκίμασε το «Wembley»!

Μπορεί η Αγγλία να ηττήθηκε με 1-0 στο «Wembley», μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο EURO 2024, σε φιλικό προετοιμασίας, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή, φαίνεται πως το αποτέλεσμα έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Και αυτό διότι ο Τζον Στόουνς χτύπησε στο φιλικό απέναντι στην Ισλανδία στο πρώτο ημίχρονο και αντικαταστάθηκε στην επανάληψη, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να επισημαίνει πως τον έβγαλε διότι δεν έπρεπε να πάρει κάποιο ρίσκο.

Παρά ταύτα, η ανησυχία των φίλων των «τριών Λιονταριών» είναι μεγάλοι, με αρκετούς εξΆ αυτών να αναρωτιούνται στο Twitter, αν υπάρχει περίπτωση να δουν τη χώρα τους να ξεκινά με τον Ντανκ και τον Γκέχι, απέναντι στη Σερβία, στην 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου…

Με το φινάλε μάλιστα της φιλικής συνάντησης, αρκετοί στο «Wembley» αποδοκίμασαν, όντες απογοητευμένοι από την παρουσία της Αγγλίας!

Δημήτρης Μανάκος