«Έρχεται… μεγάλη μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ τις επόμενες εβδομάδες»: Δίνει μέχρι και 80 εκατομμύρια!

Ειλημμένη είναι η απόφαση για την απόκτηση ενός στόπερ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Τζάραντ Μπράνθγουεϊτ να αποτελεί τον βασικό στόχο. Ζητά πολλά εκατομμύρια η Έβερτον, δεν μοιάζουν αρνητικοί όμως οι «κόκκινοι διάβολοι».



«Έρχεται… μεγάλη μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ τις επόμενες εβδομάδες»: Δίνει μέχρι και 80 εκατομμύρια!

Σε μία πολύ μεγάλη μεταγραφική κίνηση φημολογείται πως είναι αποφασισμένη να προβεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στην απόκτηση ενός σέντερ μπακ, που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Και βασικός στόχος του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ λέγεται πως είναι ο Τζάραντ Μπράνθγουεϊτ, ο οποίος αγωνίζεται στην Έβερτον. Προφανώς θα τον έχετε ακούσει. Πραγματοποίησε μία εξαιρετικής σεζόν με τα «ζαχαρωτά», «έδεσε» πολύ με τον Ταρκόφσκι και διαδραμάτισε κομβικό ρόλο στην άνετη παραμονή που βίωσε η ομάδα του Σον Ντάις.

Από εκεί και πέρα, πρόκειται για ένα όνομα που ακούγεται πολύ στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, η απόφαση μοιάζει να έχει παρθεί. Οι Άγγλοι γράφουν πως η Γιουνάιτεντ θα προβεί σε επίσημη πρόταση τις επόμενες εβδομάδες, την ώρα που η Έβερτον θα ζητήσει κοντά στα 80 εκατομμύρια.

«Εμπνέεται» από τις ακριβές πωλήσεις αμυντικών, όπως του Χάρι Μαγκουάιρ και του Γιόσκο Γκβάρντιολ και αν ικανοποιηθεί οικονομικά, θα παραχωρήσει τον 21άχρονο Άγγλο. Μην ξεχνάτε άλλωστε, πως με τη φανέλα της έκανε και το ντεμπούτο του με την εθνική Αγγλίας, παίζοντας και απέναντι στη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Δεν φαντάζει γενικώς σοβαρός ο τραυματισμός που αποκόμισε, και δεν προβληματίζεται για αυτό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δημήτρης Μανάκος