Αυτό είναι «βόμβα»: Και όμως, ένα ματς της Premier League μπορεί να γίνεται στην Αμερική!

Μία ιδέα που εκφράστηκε από τον Τομ Βέρνερ και κατακρίθηκε έντονα, μοιάζει να μην είναι ανυπόστατη, αλλά υλοποιήσιμη. Είναι άραγε δυνατό, ένα παιχνίδι ανά σεζόν στην Premier League, να λαμβάνει χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες; Είναι!



Αυτό είναι «βόμβα»: Και όμως, ένα ματς της Premier League μπορεί να γίνεται στην Αμερική!

Πριν από μία ημέρα, επισημάναμε ξεκάθαρα πως ο ισχυρός άνδρας της Λίβερπουλ, Τομ Βέρνερ, είχε μία ιδιαίτερη ιδέα, την οποία μελλοντικά ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να δει να υλοποιείται.

Ποια ήταν αυτή; Να διεξάγεται τουλάχιστον μία αναμέτρηση της Premier League, κάθε χρόνο, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Είπε πως θα ήταν γιορτή αυτό για το αγγλικό ποδόσφαιρο, την στιγμή που η Premier League θα αποκτούσε ακόμη πιο ισχυρό κοινό εκτός Ευρώπης.

Μόλις μερικές ημέρες μετά, η «Lequipe» μπορεί να ενισχύει την πεποίθησή του. Διότι σύμφωνα με δημοσίευμα των Γάλλων, η FIFA φημολογείται πως είναι έτοιμη να επιτρέψει στην εκάστοτε Λίγκα, από τις πέντε κορυφαίες, να δίνουν ένα παιχνίδι τους στο εξωτερικό.

Ισχύει τόσο για την Premier League, όσο και για τη La Liga, τη Serie A και τη Ligue 1, δίχως να συμπεριλαμβάνεται η Bundesliga στο δημοσίευμα. Και αν αυτό έχει ρεαλιστική βάση, τότε πράγματι, μπορεί να παρακολουθούμε ένα παιχνίδι ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, για δύο ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δημήτρης Μανάκος