«Ρίσκο», η φύση της Μπράιτον: Συμφωνεί με τον Χιούρτζελερ και… έξι παίκτες της θα είναι μεγαλύτεροί του!

Μία «ανάσα» από το να «γράψει» τη δική της ιστορία στην Premier League είναι η Μπράιτον, που πλησιάζει στην πρόσληψη του νεότερου προπονητή που πέρασε ποτέ από το «Νησί». Και μεγαλύτερη απόδειξη από το ότι έξι παίκτες του θα τον ξεπερνούν ηλικιακά, δεν υφίσταται…



«Ρίσκο», η φύση της Μπράιτον: Συμφωνεί με τον Χιούρτζελερ και… έξι παίκτες της θα είναι μεγαλύτεροί του!

Με την απομάκρυνση του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, η Μπράιτον έχει βγει στην αγορά και αναζητεί τον επόμενο προπονητή που θα αναλάβει το άκρως δελεαστικό project της.

Ένα project που πέρυσι έφτασε μέχρι και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Εξαιρετικές πορείες, όμορφο ποδόσφαιρο, ανταγωνιστική έδρα, ιδιαίτερα απρόβλεπτη ομάδα. Ο Ιταλός προπονητής αποχώρησε και όλα δείχνουν πως ο διάδοχός του θα είναι ο Φαμπιάν Χιούρτζελερ.

Ο Γερμανός τεχνικός είναι μόλις 31ος ετών και αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Αν τελικά ο Χιούρτζελερ καταλήξει στον πάγκο των «γλάρων» τότε πρόκειται να σπάσει ένα ρεκόρ που έμοιαζε αδύνατον να ξεπεραστεί.

Σε ηλικία 31ος ετών θα γίνει ο νεότερος μόνιμος προπονητής στην ιστορία της Premier League, με τον Fabrizio Romano να υποστηρίζει πως οι δύο πλευρές είναι πλέον πολύ κοντά σε συμφωνία!

Και μην ξεχνάτε κάτι ακόμη… Αν ο Χιούρτζελερ εν τέλει, αναλάβει την Μπράιτον, θα έχει στο ρόστερ του έξι παίκτες που τον ξεπερνούν ηλικιακά! Τον Τζέιμς Μίλνερ, τον Τζέισον Στιλ, τον Ντάνι Γουέλμπεκ, τον Πασκάλ Γκρος, τον αρχηγό Λιούις Ντανκ και τον Βέλτμαν. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό…

Δημήτρης Μανάκος