Μήπως αυτή είναι η στιγμή της Άρσεναλ με τον Ντάγκλας Λουίζ; Ρώτησε τη Βίλα, ίσως την βοηθήσει και ο… Γκάλαγκερ!

Εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Ντάγκλας Λουίζ η Άρσεναλ και μένει να δούμε την κατάληξη της υπόθεσης, που… συνεχίζεται από το 2022!



Μήπως αυτή είναι η στιγμή της Άρσεναλ με τον Ντάγκλας Λουίζ; Ρώτησε τη Βίλα, ίσως την βοηθήσει και ο… Γκάλαγκερ!

Είναι νωρίς στο μεταγραφικό «παζάρι», προφανώς και ακούγονται διαρκώς διαφορετικά ονόματα που απασχολούν τις ομάδες της Premier League, αλλά η Άρσεναλ φαίνεται πως έχει… κολλήσει σε ένα, την τελευταία διετία.

Ο λόγος για τον Ντάγκλας Λουίζ της Άστον Βίλα, ο οποίος έχει ανανεώσει προσφάτως τη συνεργασία του με τους «βίλανς», πλην όμως αποτελεί διακαή πόθο του Μικέλ Αρτέτα. Οι «κανονιέρηδες» είχαν επιχειρήσει και το 2022 να τον κάνουν δικό τους, όμως είχαν δει την πρόταση 35 εκατομμυρίων τους να απορρίπτεται.

Τον θέλουν, θεωρούν πως είναι ο ποιοτικός μέσος που αναζητούν και μπήκαν ξανά στη διαδικασία να ρωτήσουν την ομάδα του Ουνάι Έμερι. Ξεκάθαρη απάντηση αναφορικά με το πόσο θα κόστιζε μία τέτοιου είδους κίνηση δεν έχουμε, όμως η Βίλα θα πρέπει να πουλήσει ποδοσφαιριστές, προκειμένου να είναι συνυφασμένη πλήρως με τους οικονομικούς κανόνες της Premier League.

Πόσω δε μάλλον αν κατάφερνε να φέρει στο «Βίλα Παρκ» και τον Κόνορ Γκάλαγκερ, με τον οποίο έχει συζητήσει! Μένει να δούμε φυσικά την κατάληξη της υπόθεσης, η οποία αν τοποθετηθεί σε ρεαλιστική βάση, ενδεχομένως θα μας προσφέρει αρκετά «επεισόδια»…

Δημήτρης Μανάκος