Φήμες για Άρσεναλ και Λούνιν, λόγω του… Κουρτουά: Συζητά για το μέλλον του με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Τι και αν ο Άαρον Ράμσντεϊλ δεν έχει λύσει ακόμη τη συνεργασία του με την Άρσεναλ; Οι φήμες για τους «κανονιέρηδες» και τον Αντρέ Λούνιν… κυκλοφορούν, με τον Ουκρανό να έχει ενδοιασμούς για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης!



Φήμες για Άρσεναλ και Λούνιν, λόγω του… Κουρτουά: Συζητά για το μέλλον του με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Μπορεί ο Αντρέι Λούνιν να πραγματοποίησε γενικώς μία εξαιρετική σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο γεγονός, το οποίο τον δυσαρέστησε σε μεγάλο βαθμό.

Ποιο είναι αυτό; Το ότι δεν αγωνίστηκε στον τελικό του Champions League, χάνοντας την θέση του από τον Τιμπό Κουρτουά. Ο Βέλγος επέστρεψε και διατήρησε το clean sheet, με τη «Βασίλισσα» να κατακτά το 15ο τέτοιου είδους τρόπαιο, στην ιστορία της.

Από εκεί και πέρα, ο Λούνιν φημολογείται πως εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με την προοπτική της Αγγλίας να είναι… σοβαρή. Τον κοιτάει η Άρσεναλ, σύμφωνα με τους Ισπανούς, αλλά ενδεχομένως, συζητάμε για μία περίπτωση που θα διαρκέσει πολύ.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Άαρον Ράμσντεϊλ θα βρεθεί στο EURO με την εθνική Αγγλίας και η κατάσταση με τους «κανονιέρηδες» θα ξεκαθαρίσει αργότερα.

Δημήτρης Μανάκος