Ο πρώτος παίκτης της Γιουνάιτεντ που χάρηκε για τον Τεν Χαγκ (pic)

Τον βοήθησε, τον συμβούλευσε, τον έβγαλε στην επιφάνεια κι εκείνος φρόντισε να τον δικαιώσει. Ο Έρικ Τεν Χαγκ βλέπει την εμπιστοσύνη που παρείχε σε έναν εκ των πιο ταλαντούχων παικτών του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να του επιστρέφεται με τη δημόσια αντίδραση έπειτα από τα νέα για την παραμονή του Ολλανδού στην ομάδα.  



Ο πρώτος παίκτης της Γιουνάιτεντ που χάρηκε για τον Τεν Χαγκ (pic)

Ο Κόμπι Μέινου το πρωί της Τετάρτης εξέφρασε την ικανοποίηση και τη χαρά του για τη διατήρηση του Τεν Χαγκ στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων», έπειτα από την απόφαση που έλαβαν ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και οι συνεργάτες του στην INEOS.

Ο Τεν Χαγκ έχει ήδη ξεκινήσει και συζητήσεις για νέο συμβόλαιο με το κλαμπ, με τον Μέινου ν’ αντιλαμβάνεται πως εκείνος είναι ο άνθρωπος που του έδωσε την απαραίτητη ώθηση ώστε να καταφέρει ν’ αποδείξει πως μπορεί να σταθεί στο ανώτατο επίπεδο.

«Συνεχίζεται…» έγραψε ο Μέινου στα social media με φωτογραφίες του στις οποίες κοιτάζει γεμάτος θαυμασμό και ευγνωμοσύνη τον προπονητή του και έγινε ο πρώτος που αντέδρασε δημόσια και άμεσα στις εξελίξεις στο σύλλογο του Μάντσεστερ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης