Ο άνθρωπος που έκανε τη «μοιραία» συνέντευξη στον Κριστιάνο, «ειρωνεύεται» Γιουνάιτεντ και Τεν Χαγκ! (pic)

Δεν χάνει ευκαιρία να «ειρωνευτεί» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Έρικ Τεν Χαγκ ο Πιρς Μόργκαν και φρόντισε να το κάνει… ξανά! «Κολλητός» φίλος του Κριστιάνο Ρονάλντο, προφανώς και δεν έχει λησμονήσει εκείνη την συνέντευξη, που σηματοδότησε το τέλος του Πορτογάλου στο «Ολντ Τράφορντ»!



Ο άνθρωπος που έκανε τη «μοιραία» συνέντευξη στον Κριστιάνο, «ειρωνεύεται» Γιουνάιτεντ και Τεν Χαγκ! (pic)
Το μέλλον του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαινόταν πως δεν υφίσταται, από την στιγμή που η ομάδα τερμάτισε στην όγδοη θέση της Premier League και αποκλείστηκε από το Champions League, στη φάση των ομίλων.

Ωστόσο, η κατάκτηση του FA Cup απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και η ανάδειξη νεαρών παικτών από τις ακαδημίες, έπεισαν την INEOS και τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ για το έργο του Ολλανδού και κάπως έτσι, πριν από μερικές ώρες, κατέληξαν στην παραμονή του και στην επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι αντιδράσεις, μετά από την εν λόγω απόφαση, είναι αρκετές, αλλά ένας γνωστός και… μη εξαιρετέος δημοσιογράφος, θέλησε και πάλι να «ειρωνευτεί» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο λόγος για τον Πιρς Μόργκαν, τον οποίο άπαντες θα θυμάστε, λόγω της συνέντευξης που πήρε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Αυτή ήταν και η τελευταία τοποθέτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ, ως παίκτης των «κόκκινων διαβόλων», με τον Μόργκαν να έχει δείξει σε αρκετές περιπτώσεις πως δεν «συμπαθεί» τη Γιουνάιτεντ και τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Και το επιβεβαίωσε και πάλι, καθώς λίγα λεπτά μετά το tweet της παραμονής του, ο ίδιος αναδημοσίευσε την είδηση που «έπαιζε» παντού, σχολιάζοντας από πάνω «τέλεια»!

Δημήτρης Μανάκος