«Είναι αμείλικτος σκόρερ»: Ενθουσιασμός στους οπαδούς της Τσέλσι για Ντουράν! (vid)

Αριστερό πόδι… «κεραυνός». Μόλις 20 ετών. Έβαλε την Τσέλσι σε απόλυτη προτεραιότητα μόλις ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον των «μπλε». Ο Τζον Ντουράν έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους οπαδούς του λονδρέζικου κλαμπ και τα βίντεο με τα γκολ του έχουν κατακλύσει τα social media.  



«Είναι αμείλικτος σκόρερ»: Ενθουσιασμός στους οπαδούς της Τσέλσι για Ντουράν! (vid)

Ο νεαρός επιθετικός που ανήκει στην Άστον Βίλα, είναι ο ένας εκ των δύο που ουσιαστικά μπήκαν στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες από τους «villans», προκειμένου να γίνει και η απαιτούμενη προσαρμογή στους κανονισμούς βιωσιμότητας και κερδοφορίας. Ο άλλος, είναι ο Ντάγκλας Λουίζ που πλησιάζει στη Γιουβέντους.

Ο Ντουράν περιμένει πώς και πώς να ολοκληρωθούν οι επαφές της Βίλα με την Τσέλσι και έχει απορρίψει προτάσεις από την Ιταλία προκειμένου να παίξει στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Το γεγονός πως είναι μόλις 20 ετών, δίνει τη δυνατότητα στον Έντσο Μαρέσκα να τον δουλέψει και να υπολογίζει σ’ εκείνον για το μακρόπνοο πλάνο του, από τη στιγμή που εκείνος υπέγραψε συμβόλαιο 5+1 ετών με την ομάδα του Μπόελι.

«Φέρτε τον γρήγορα σπίτι, είναι… όπλο, έχει πολλές δυνατότητες» σχολιάζουν οι φίλοι της Τσέλσι στα social media και παρακολουθούν τα βίντεο του ποδοσφαιριστή που έχει αποδείξει πως εξαπολύει… «βολίδες» όταν του δοθεί η ευκαιρία.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης