Απ' τη Μύκονο εσπευσμένα στο Euro με ταξίδι έξι ωρών από τον πατέρα του: Μια θεότρελη μέρα για τον Μάατσεν

Από τις διακοπές και τις ανέμελες στιγμές στα ελληνικά νησιά, κατευθείαν στη Γερμανία για να βοηθήσει την εθνική ομάδα της Ολλανδίας στο Euro και με τον πατέρα του να κάνει μεγάλο ταξίδι για να τον βοηθήσει! Ο Ίαν Μάατσεν που ανήκει στην Τσέλσι και έπαιζε δανεικός στην Ντόρτμουντ, θα έχει να λέει την ιστορία της κλήσης του στους «οράνιε» μερικά 24ωρα πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος! 



Απ' τη Μύκονο εσπευσμένα στο Euro με ταξίδι έξι ωρών από τον πατέρα του: Μια θεότρελη μέρα για τον Μάατσεν

Ο Ολλανδός αμυντικός βρισκόταν σε ιδιωτικό σκάφος στις θάλασσες της Μυκόνου στην Ελλάδα, απολαμβάνοντας τις διακοπές του για το φετινό καλοκαίρι. 

Φυσικά το μυαλό του ήταν στις προσπάθειες των συμπατριωτών του στο Euro 2024, αλλά ήξερε πως έπρεπε πλέον ν' αποφορτιστεί μετά τη μεγάλη αγωνιστική περίοδο, κατά την οποία έφτασε μέχρι και τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντόρτμουντ, στο Λονδίνο. 

Ο Μάατσεν κλήθηκε εσπευσμένα στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας το βράδυ της Δευτέρας και έπρεπε όλα να γίνουν πάρα πολύ γρήγορα. Εκείνος κατάφερε να επιστρέψει και να πάρει το αεροπλάνο για Γερμανία προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή του Ρόναλντ Κούμαν, ωστόσο, δεν είχε όλα τα απαραίτητα μαζί του. 

Και τι έκανε; Μα φυσικά ένα τηλέφωνο στον πατέρα του που ήταν διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να βοηθήσει το γιο του σε αυτή την τεράστια περίσταση. Έτσι, ο μπαμπάς Μάατσεν έκανε ταξίδι έξι ωρών οδικώς από την Ολλανδία προς τη Γερμανία, για να πάει στον Ίαν τα παπούτσια που του ζήτησε... 

Η οικογένεια έτρεξε και μόχθησε για να ζήσει ο γιος το μεγάλο όνειρο στο Euro...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης