Περιμένει και αποφασίζει η FA

Το σκεπτικό της απόφασης της τιμωρίας του Γουέιν Ρούνεϊ για τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Euro 2012 δεν έχει αποσταλεί ακόμη από την UEFA  στην αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με την τελευταία να αποφασίζει εντός της εβδομάδας για το ενδεχόμενο να ασκήσει έφεση.  



Περιμένει και αποφασίζει η FA

Η UEFA θα πρέπει μέχρι την Πέμπτη να έχει ενημερώσει την FA για το σκεπτικό της απόφασης της τιμωρίας του διεθνούς φορ, πράγμα που σημαίνει πως έχει μόλις μια μέρα στη διάθεσή της. Από τη μεριά της, η ομοσπονδία της Αγγλίας δεν θα λάβει απόφαση για την άσκηση έφεσης και τη μείωση της ποινής του ποδοσφαιριστή, αν πρώτα δεν διαβάσει το σκεπτικό.

Αυτή τη στιγμή, το ενδεχόμενο να αποδεχτεί την τιμωρία η FA και να μην κυνηγήσει τη μείωσή της, μοιάζει σενάριο… επιστημονικής φαντασίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Γουέιν Ρούνεϊ έπεσε «θύμα» της… αδυναμίας του να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του στο ματς της Αγγλίας με το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όταν χτύπησε τον Ντζούντοβιτς στο ισόπαλο (2-2) ματς που διεξήχθη στην Ποντγκόριτσα.