Οι τρεις όροι του Τεν Χαγκ για να... ανανεώσει στη Γιουνάιτεντ: Ο Σάντσο, οι παρεμβάσεις και το επιτελείο του!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ ήταν ξεκάθαρος και κάθετος προς τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ για τρεις όρους που ήθελε να θέσει, προτού μπει σε συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο, έπειτα και από την απόφαση να παραμείνει στο πόστο του. Τι ισχύει με την επιστροφή του Σάντσο, με τον τεχνικό διευθυντή, αλλά και τον Μπένι ΜακΚάρθι.  



Οι τρεις όροι του Τεν Χαγκ για να... ανανεώσει στη Γιουνάιτεντ: Ο Σάντσο, οι παρεμβάσεις και το επιτελείο του!

Ο Ολλανδός προπονητής ενημερώθηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ίμπιζα, πως τελικά είναι ο καταλληλότερος για να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων» και θα συνεχίσει εκεί και τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, του έγινε κουβέντα και για την ανανέωση της συνεργασίας του με το κλαμπ, ωστόσο, όπως αναφέρει η Sun, εκεί ο Τεν Χαγκ είχε τρεις όρους να θέσει.

Ο πρώτος είχε να κάνει με την άρνησή του να δεχθεί ξανά στην ομάδα τον Τζέιντον Σάντσο, αν εκείνος δεν απολογηθεί ενώπιων όλων στο σύλλογο. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Ντόρτμουντ όπου… ξαναβρήκε την υγειά του κι έφτασε να παίξει μέχρι και τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η σχέση του με τον προπονητή της Γιουνάιτεντ είναι η χειρότερη δυνατή. Έχουν ειπωθεί πολλά ανάμεσά τους, ο Σάντσο αποτελεί ξένο σώμα για τον Ολλανδό κόουτς και ο τελευταίος ξεκαθάρισε πως αν ο παίκτης δεν ζητήσει συγγνώμη, δεν θα τον δεχθεί πίσω.

Έπειτα, τόνισε πως δεν θέλει άλλες παρεμβάσεις στο στυλ παιχνιδιού από τον τεχνικό διευθυντή, Τζέισον Γουίλκοξ, αν και τον άκουσε όταν του είχε πει να τοποθετήσει τον Μπρούνο Φερνάντες ως 9άρι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Τέλος, απαίτησε τη διατήρηση του προπονητή των επιθετικών, Μπένι ΜακΚάρθι στο προπονητικό του επιτελείο, αφού εκείνος έχει «δέσει» με τους στράικερ της ομάδας και δουλεύει αρμονικά και ορθά μαζί τους.

Κώστας Ζάλιαρης