Ξεπέρασε τα όριά του, περπάτησε από τη Γλασκώβη έως το Μόναχο για το Euro και πέτυχε τον υπέροχο σκοπό του! (vid)

Ήθελε να το κάνει για να στηρίξει όλους τους άνδρες και να συγκεντρώσει χρήματα για οργανισμούς επίβλεψης της ψυχικής υγείας. Και τα κατάφερε! Και μας συγκίνησε όλους! Ο φοβερός Κρεγκ Φέργκιουσον έφτασε στο Μόναχο μια μέρα πριν την έναρξη του Euro 2024, έχοντας περπατήσει από τη Γλασκώβη!  



Ξεπέρασε τα όριά του, περπάτησε από τη Γλασκώβη έως το Μόναχο για το Euro και πέτυχε τον υπέροχο σκοπό του! (vid)

Όταν το σώμα και τα πόδια τού «φώναζαν» να σταματήσει, εκείνος απλά συνέχιζε.

Γιατί, ο πιο δυνατός μυς του ανθρώπου είναι ο νους. Και γι’ αυτό όταν ο νους μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια μπορούν να προκύψουν πολύ σοβαρά προβλήματα.

Για την πρόληψη αυτών των προβλημάτων και την αντιμετώπισή τους περπάτησε, τιμώντας όλους τους άνδρες, ο Κρεγκ Φέργκιουσον. Θέλησε να κάνει κάτι που θα σημαδέψει τη ζωή του και θα ευαισθητοποιήσει και τα κατάφερε.

Περπάτησε από τη Γλασκώβη έως το Μόναχο, προλαβαίνοντας και τη σέντρα του αγώνα της Σκωτίας με τη Γερμανία το βράδυ της Παρασκευής. Και μόλις έφτασε στη γερμανική πόλη τον υποδέχθηκαν με επευφημίες, αγκαλιές και… σαμπάνια.

Πέτυχε το στόχο του. Συγκέντρωσε χρήματα για οργανισμούς φροντίδας της ψυχικής υγείας των ανδρών. Το έβαλε σκοπό ζωής και το κατάφερε! Γιατί όταν κάποιος βάζει στόχο και έχει… προπονήσει σωστά το μυαλό του, πετυχαίνει!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης