Στο «πόκερ» κερδίζει μόνο η Μπράιτον: Τα έξι εκατομμύρια που… ξέχασε να υπολογίσει η Μαρσέιγ!

Μοιάζει με… στοίχημα έξι εκατομμυρίων και νικήτρια είναι η Μπράιτον, που «έχασε» τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι. Και πώς άλλωστε να χάσει, ο Τόνι Μπλουμ σε κάτι που μοιάζει με «πόκερ»;



Στο «πόκερ» κερδίζει μόνο η Μπράιτον: Τα έξι εκατομμύρια που… ξέχασε να υπολογίσει η Μαρσέιγ!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι με την Μπράιτον, καθώς ουδείς περίμενε το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως οι «γλάροι» ξέρουν να παίζουν… πόκερ.

Μας το έχουν αποδείξει άλλωστε πολλές φορές, αν αναλογιστεί κανείς τον τρόπο με τον οποίο πουλούν, αλλά και τις μεταγραφές στις οποίες προβαίνουν. Πουλούν ακριβά, αγοράζουν φθηνά, βελτιώνονται σταθερά και «γράφουν» ιστορία, αναλογικά με τα δεδομένα τους.

Και παρότι, ενδεχομένως ξαφνιάστηκαν από την κατάληξη της ιστορίας με τον Ιταλό προπονητή, είχαν φροντίσει να προνοήσουν. Του είχαν βάλει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο, σύμφωνα με την οποία αν αποφάσιζε να αποχωρήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν, η Μπράιτον θα λάμβανε 15 εκατομμύρια από την επόμενη ομάδα του.

Τώρα που δεν συνέβη έτσι, η Μπράιτον είναι εκ νέου κερδισμένη. Διότι ναι μεν, δεν θα βάλει 15 εκατομμύρια στα ταμεία της, αλλά θα κερδίσει έξι! Τόσα θα της δώσει η Μαρσέιγ, από την στιγμή που ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι!

Δημήτρης Μανάκος